Asenne ratkaisee

Nykyään tulee kiinnitettyä paljon huomiota omaan asiakaspalveluun sekä tietysti toistenkin, koska haluaa kehittää itseään ja muistuttaa itselleen, millainen myyjä ei ainakaan pidä olla!

Esimerkiksi lähelläni sijaitsemassa lähikaupassa työskentelee yksi työntekijä, joka on aina niin happamalla päällä, että oikeen inhottaa välillä asioida siellä.

Kaikkein ärsyttävämmäksi asian tekee, että myyjä ei toki kaikille ole hapan ja viileä, vain nuorisolle ja nuorille aikuisille. Olen moneen kertaan ollut kassajonossa odottelemassa vuoroani ja katsonut kuinka hän juttelee mukavia vanhemmille asiakkaille edessäni. Ja kun minä tai edessäni oleva nuorempi henkilö tulee kassalle muuttuu luonne aivan kokonaan, ei edes tervehdystä tai ostosten loppusummaa viitsitä sanoa, kuitit ja vaihtoraha sysätään äkkiä kouraan ja vaikutelma on sellainen, että painutkos jo muualle.

Tämä myyjä on minulle viikottaisena muistutuksena kuinka ei pidä käyttäytyä ja kuinka karkoitetaan asiakkaita! Olen valinnut ammattini asiakaspalvelussa ja haluan käyttäytyä sen mukaan 🙂 Asenne ratkaisee!

– hyvääasiakaspalvelua** –

Jaa tämä tarina:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *