MUSTAA

Mikä siinä on että kun te ihmiset tulette ostamaan tavaraa superhypermarketeista niin on aina pakko antaa tavarat kädestä pitäen myyjälle/kassalle ”kun en viitsi laittaa tuohon hihnalle, menee likaiseksi”??Hypersupermarketeissa vaatteiden hinnat on eurosta, parista ylöspäin juuri sen takia ettei meillä ole mitään erityisiä vitivalkoisia myyntipöytiä niinkuin vaatekaupoissa. Hypersupermarketissa on tarkoitus jonottaa, laittaa tavarat hihnalle ja pakata ne itse. Piste. Jos tämä on ylitsevuotavan hankalaa ymmärtää, please, ostakaa tavaranne netistä, pikkupuodeista tai torilta.

Paras tapaus oli muutama päivä sitten kun eräs vanhempi rouvashenkilö kassalleni jäätelötötterön kanssa (jossa on huom pari kerrosta foliota päällä), piti sitä käsissään kunnes tuli hänen vuoronsa ja tyrkkäsi sen suoraan käteeni. ”Mä en halua laittaa tota tohon hihnalle kun se menee ihan likaseksi.” täti sanoi koppavasti ja tuhisi pahasti kun iskin tötterön maksualueen pienelle pöydälle pidätellen naurua.

– kassalla –

Jaa tämä tarina:

2 kommenttia

  1. Purkka sanoo:

    Kieltämättä joskus mietityttää, että mitä sellaisten asiakkaiden päässä liikkuu jotka luulevat sen kassahihnan olevan se likaisin paikka. Suurin osa elintarvikkeista kuitenkin on jonkinlaisessa pakkauksessa jo valmiiksi, ja hedelmät ja vastaavat syötävät yleensä pestään ennen käyttöä. Siellä hyllyissä niitä tuotteita räpläävät jopa kymmenet asiakkaat ennenkuin joku sen omaan koriinsa laittaa, ja sitä ennen niitä räpläävät hyllyttäjät, pakkaajat sun muut tuotantohihnalaiset, ja parhaimmillaan sen ostotapahtuman jälkeen tuotteet kuljetetaan kotiin ilman pussia koirankarvaisella takapenkillä tai takakontissa erinäisten roskien ja autoöljypurnukoiden kanssa, joten tuskin se tuotteen laskeminen kassahihnalle kenenkään terveyttä lopullisesti pilaa.

  2. Kassatar sanoo:

    Kassana olen lukemattomia kertoja puhdistanut hihnoja ja todennut kuinka likaisia ne voivat olla! En todellakaan mielelläni laita uutta vaatekappaletta siihen, tai muullekaan pinnalle kassalla. Tavallisesti olen kääntänyt vaatteen nurin päin, jotta kärrystä tai muualta tuleva tahra ei likaa vaatetta ainakaan oikealta puoleltaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *