Hinnat ne on aina väärin!!

Kaupassamme on tällä hetkellä menossa remontti, joten valtaosa tuotteista on ale hinnoiteltu. Kassalleni siis saapui rouva ostamaan muumipussilakanoita, mutta hinta ei miellyttänyt dramaattista asiakasta.

M= Minä
A= Aasiakas

A: Minkäs hintainen tuo pussilakana oli?
M: 24,95€
A: Se kylläkin oli 20€ hyllynreunassa
M: Minäpä selvitän asian puhelulla. (Soitin osastolle jossa vastataan että tuote on kyllä hinnoiteltu väärin, sillä oikeasti sen hinta pitäisi olla tasan 25€, mutta tälle asiakkaalle voin sen kyllä myydä siihen 24,95€ hintaan)
M: Itseasiassa tuon pussilakanan pitäisi olla kalliimpi, mutta voin sen myydä teille tuohon 24,95€ hintaan.
A: No kuules nyt, te aina hinnoittelette kaikki tuotteet väärin, ja minä itse näin kuinka hyllynreunassa luki että tämä on 20€.

Aasiakas kääntyi jonon puoleen ja tokaisi
A: Anteeksi nyt vain että joudutte odottamaan mutta MINUN tuotteeni on hinnoiteltu väärin. (Aasiakas kääntyi taas minun puoleeni)Kyllä sinun pitää myydä se tuote sillä hinnalla mikä on hyllynreunassa luvattu, ja jos et usko niin käyn kamerakännykällä ottamassa valokuvan siitä ja palaan pian takaisin. Aina vaan juoksutetaan asiakasta näin ja tämä on kyllä aivan väärin sillä teidän järjestelmässännehän se vika on! Tuote PITÄÄ myydä sillä hinnalla mikä siellä lukee ja minä todistan sen että minä katsoin oikein hinnan.

M: Se sopii minulle että käytte itse tarkistamassa hinnan, mutta itse sain jo osastolta varmistuksen että tuote on oikean hintainen.

Asiakas lähtee ottamaan valokuvaa hinnasta ja sillä välin rahastin pari asiakasta, ja kaikki jonossa päivittelivät sitä kuinka aika usein on tuotteet väärin hinnoiteltu.

Aasiakas palaa takaisin osastoltaan ja huudahtaa: Siis SORI. Mä katoin kyl ihan väärin sen hinnan. kyllähän sen pitääkin olla tuon hintainen.

Hän maksoi nopeasti ostokset ja lähti erittäin nopeasti paikalta. Jonossa olleet ihmiset hiljeni aivan täysin ja väärin hinnoittelusta ei enään kukaan puhunu 😀

– Hintojen vääristelijä –

Jaa tämä tarina:

1 kommentti

  1. Memmau sanoo:

    Selvästi Kirjoittaja on Tokmannilla töissä =D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *