Asiakaspalvelunne ei koskaan vastaa!

Kuten otsikko sen kertoo, saamme toisinaan palautetta siitä, miten firmassamme ei asiakaspalvelu koskaan vastaa. Firman verkkosivuilla on mainittu useampaankin kertaan, että puhelinasiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 10-16 ja asiakkaita rohkaistaan usein ottamaan yhteyttä sähköpostilla, sillä sitä luetaan toisinaan myös tuon aikataulun ulkopuolella + asiat on aina helpompia kirjallisena.

Saamme kuitenkin palautetta siitä, että aspamme ei vastaa puheluihin. No ei vastaakaan jos soitat aamulla klo 6:35 tai lauantai-iltana klo 20:43. Aspa ei myöskään vastaa sunnuntaisin eikä juhlapyhinä, vaikka verkkokauppa olisikin luonnollisesti aina auki. Ikävä kyllä aspassa on kuitenkin töissä ihmisiä, jotka myös haluavat vapaa-aikaa.

Mitään järkeä ei ole myöskään siinä, että laitat meille sähköpostia, mutta soitat 15 minuutin päästä ja aloitat puhelun ”laitoin teille jo sähköpostiakin, muttei siihen ole vastattu!” Meillä sekä puhelinta, että sähköpostia hoitaa YKSI henkilö päivittäin ja valitettavasti tämä tarkoittaa kahta korvaa, yhtä suuta ja kahta kättä, mikä puolestaan tarkoittaa sitä, että sähköposteihin on etenkin aamuisin vastausaika ”hieman” pidempi kuin 15 minuuttia…

On muuten myös kiva, kun aspa yrittää perjantaina vielä kaikkien muiden jo poistuttua saada hieman sumaa purettua klo 16 jälkeen ja soitat klo 16:10, 16:11, 16:12 jne, kunnes aspa lopulta vastaa oletettuaan että siellä on vähintään tulipalotilanne… Aasiakas on helpottunut, että joku vielä vastasikin, mutta alkaa sitten jaaritella niitä näitä… Hänhän pääsi jo viikonlopun viettoon, mikäs kiire tässä enää on!

Jaa tämä tarina:

1 kommentti

  1. just näin sanoo:

    Joo en ymmärrä, esim. meilläkin kauppa on auki lauantaina klo 8-14 (ja sunnuntaina kiinni) ja silti maanantaina huomaa että joku valopää on soittanut keskuksen puhelimeen viisi kertaa yhdeltätoista illalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *