Asikkaalta Aasiakkaalle

Minua todella riepoo kaupassa muut aasiakkat, koska olen oikeasti itse ryhmittäytynyt siihen asiakas-kategoriaan.

– Miksi, siis voi miksi ette vaan voi laittaa sitä “seuraava asiakas”-kapulaa siihen ostoksienne jälkeen. Ajatteletteko, että kassaneidit tai herrat ovat ajatuksenlukijoita? Tämä kertoo täydestä piittaamattomuudesta toisia asiakkaita kohtaan.

– Voisitte ostaa sen ostoskassin, koska se maksaa. Miksi kannatte sen kainalossa kassan ohitse? Sillä on hinta ja te olette varkaita.

– Jos katselen jogurttihyllyllä tarvitsemaani tavaraa, onko sinusta sivistynyttä änkeä siihen eteen katsomaan omia tavaroitasi?

– Te juorumuorit, jotka linnoittaudutte keskelle käytävää kärryjenne kanssa, voisitteko ystävällisesti etsiä tilan, missä ette ole muiden tiellä?

– Kyllä, se ei ole kassaneidin tai herran vika jos kassa ei näytä alennusta, jonka pitäisi olla alennuksessa, vika on siinä että sitä alennusta ei ole lyöty automaattisesti kassaan.

– Ja se, että te luulette että työntekijä tietää jokaisen pienen purnukkanne olemassaolon tietyllä vyöhykkeellä, kukaan ei tiedä kaikkea, chillaa pliis ja etsi tavara vaikka itse jos niin närästää.

– Puhumattakaan teistä, jotka vasta maksun aikaan kaivelette niitä loputtomia käsilaukkujanne kymmenen minuuttia löytääksenne ne korttinne, kannattaisiko etsiä hieman ennemmin. jono seisoo!

kiitos ja nam, olkaa ihmisiä, älkää alkukantaisia apinoita!

10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *