Aspa=aasiakkaan sylkykuppi

Näin jouluna on suurimmaksi osaksi mukava olla töissä, toivottaen asiakkaille iloiset joulut ja niin edespäin, vaikka itsellään on kova kiire..

Noh, nyt on pakko kyllä avautua eräästä asiakastapahtumasta…

Olen töissä esimiehenä hampurilaisravintolassa, ja meillä on autokaista käytössämme, jossa asiakkaat saavat kertoa tilauksensa etukäteen jolloin keittiö pystyy reagoimaan mahdollisen nopeasti valmistettaviin tuotteisiin. Noh asiakas kertoo tilauksensa ja häntä ohjataan ajamaan kassalle, jossa harjoittelija toistaa tilauksen ja saa osakseen töykeää käytöstä asiakkaalta (ihan oikeesti, opetelkaa käytöstavat) Rahastuksen jälkeen asiakas ohjataan odotuspaikalle ja tässä kohtaa saa harjoittelija vielä enemmän v*ttuilua suoraan päin näköä. Noh itse vien asiakkaalle tuotteet ja toivotan hyvää ruokahalua ja noin 5 minuuttia myöhemmin minulle tullaan sanomaan, että kyseinen asiakas on edelleen autokaistan odotuspaikalla(tosiaan ODOTUSpaikka)
Menen kertomaan asiakkaalle, että tämä on odotuspaikka, joten jos voitte ystävällisesti siirtää autonne…” tässä kohtaa asiakas huutaa, että mitä vittua tämäkin on että joutuu ensin odottamaan VIISI minuuttia ruokaansa ja sitten joutuu vielä siirtymään!? Ja haukkuu suurinpiirtein koko henkilökunnan.
Tosiaan…Odotuspaikka…

Ihan tosi… Me olemme ihmisiä, joilla on tunteet, joten älä tule huutamaan tai huorittelemaan jollet saanut viiden aterian tilaustasi kahdessa minuutissa, älä huuda harjoittelijalle joka on ollut kaksi viikkoa ensimmäisessä työpaikassaan. Älä huuda henkilökunnalle jos on sattunut virhe ja käyttäydy kuin enkeli kun esimies tulee paikalle vaan käyttäydy kuin aikuinen! Jos luulet, että huutamalla ja haukkumalla henkilökuntaa saat itsellesi kaiken mitä haluat, EI…saat pienen korvauksen ja fiiliksen, että pallisi kasvavat pari kokoa, ja henkilökunnan joka muistaa kuinka kusipäinen olet.

ps. autokaistan aasiakas pilasi joulumieleni

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *