Auki sopimuksen mukaan

Minulla on kotini yhteydessä liike jossa myyn vaatteita. Kaikissa mainoksissa, kaikissa tiedotteissa, verkkosivuilla ja ihan missä tahansa missä tietojamme on, lukee: avoinna sopimuksen mukaan. Tarjoamme yksilöllistä palvelua, ja vielä aika hyvää sellaista, joten asiakkaita on kerrallaan vain yksi.
Ei ole kerta eikä kaksi kun joku ilmestyy lauantai-aamuna 9.50 soittamaan ovikelloa, että voisinko tulla sovittamaan, tai tulee samaan aikaan koputtelemaan ovea kun on toinen asiakas puolipukeissa sisällä. Valitettavasti en päästä sisään muita, edes ihastelemaan myytäviä juttuja.
Suosikkini kuitenkin on se, että jos teen 12h päivän ja ajat ovat kaikki varattuja, pidän ruokataukoa jossain välissä. Juuri kun olen istunut keittiössäni pöydän ääreen, tulee asiakas soittamaan ovikelloa ja sanoo ”Sori kun mä olen 45min etuajassa, mulla on vähän kiire” mutta olettaa sitten että palvelen häntä sekä ruokatuntini ajan että hänen varaamansa ajan.

Jaa tämä tarina:

7 kommenttia

 1. konsultti sanoo:

  tää nyt on aivan turha valitus, ensinnäkin koko konsepti on naurettava ja sitten jaksat vielä siitä valittaa. Jos haluat paapoa asiakkaita ni sitten he kyllä olettavat että paapot heitä niin kuin he haluavat. URPO

  • Sepe sanoo:

   Konsultti taas suoltaa sellaista kuraa että oksat pois. Mielestäni jos yrittäjä on todennut toimivaksi yllä mainitun tavan pitää liikettään auki, ei kenelläkään ole asiaan mitään nokan koputtamista. Yksilöllinen asiakaspalvelu antaa yrittäjälle täyden mahdollisuuden luoda hyviä asiakassuhteita, ilman kiirettä palvella muita asiakkaita. Nämä asiakkaat ovat tyytyväisiä henkilökohtaiseen palveluun, ja varmasti pysyvät tulevaisuudessakin yrittäjän asiakkaina.

 2. Jepjep sanoo:

  Kannattaa varmaan hankkia joku muu ammatti jos noin paljon v*tuttaa se asiakaspalvelu.

  • Sepe sanoo:

   Tässäkään kohtaa ei v*tuta se asiakaspalvelu, vaan ne lukutaidottomat aasiakkaat, jotka eivät ymmärrä ilmoitusta ”Auki sopimuksen mukaan”. Tällöin asiakas vastaanotetaan kun siitä on sovittu. Jos aika on varattu kello 12.00, ei silloin paikalle mennä kello 11.15 tai vasta 12.45. Yksinkertaista.

   • Abcde sanoo:

    Tarkoittaako ”Auki sopimuksen mukaan” aina ja ehdottomasti sitä, ettei sopimusta voi tehdä saapumalla fyysisesti paikalle sopimaan?

    • Itu sanoo:

     Aika usein, koska paikalla ei välttämättä olla, jos asiasta ei ole sovittu. Tällöin on hieman vaikea tulla paikanpäälle sopimaan asiasta.

 3. mortti sanoo:

  Tämänkin tarinan kommentti osioon sovelttu vanha hyväksi todettu neuvo: Älkää hyvät ihmiset ruokkiko trolleja. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *