Sovituskoppien paviaanit

Olen vaatekaupassa töissä. Minua risoo niin jumalattomasti ne tolvanat, jotka eivät osaa lukea tai ovat muuten vaan tyhmiä… Siellä sovituskopissa nimittäin on ”palautathan sovittamasi vaatteet paikoilleen” -kyltti, ja olisi suotavaa että näin myös tapahtuisi. Ylimmän tason kana-aivot eivät edes laita vaatteita takaisin henkariin, ja antavat sitten vielä näiden vaatemyttyjen pudota likaiselle lattialle! Sitten kassalla ihmetellään että missä kaikki myyjät ovat?!? Ne ovat siivoamassa TEIDÄN sotkujanne!!

Kirjoita kommentti

10 Kommenttia artikkelissa "Sovituskoppien paviaanit"

avatar
Järjestä:   uusin | vanhin | eniten ääniä
Peikkaeikka
Vieras

Noku siitähän voi sitten pyytää alennusta jos on vähän likaantunut paita :O!

Asiakaspalvelu hukassa
Vieras
Asiakaspalvelu hukassa

Sitä varten te myyjät olette siellä kaupassa töissä. Jos sovituskoppien läheisyydessä ei ole rekkiä, mihin voi jättää sovitetut vaatteet, jätän ne lähimpään tankoon. En ala viemään vaatteita takaisin paikoilleen. Ei ole minun tehtäväni. Jos minun oletetaan asiakkaana siivoavan myymälää, niin en asioi kyseisessä myymälässä enää. Myyjän ainoa tehtävä ei todellakaan ole rahastaminen.

Aspahommista pakoon päässyt
Vieras
Aspahommista pakoon päässyt

Jaa. Pitääpä vastaisuudessa jättää tankkauspistooli roikkumaan maahan. Ei ole mun homma siivota sitä paikoilleen.
Pitää myös jättää pakasteet, joita en yllättäen haluakkaan, jollekin satunnaiselle hyllylle. Mikä hiton hyllyttäjä minä olen.
Luonnollisesti pitää jättää myös käyttämäni asiakasvessa vetämättä. Mikä v**** siivooja minä olen?

myanmary
Vieras

Sitten on sinun asiakkaana turha valittaa jos myyjä ei ole heti palvelemassa sinua, kun myyjän pitää siivota sinun jälkesi. Omien jälkien siivoamisen pitäisi olla itsestään selvää. Itseäni myyjänä ei haittaa sovituskoppiin henkarille jätetyt vaatteet, mutta jos asiakas on jättänyt kaikki sovittamansa vaatteet myttyyn tai jopa lattialle…… uskomattoman törkeätä ja itsekästä käytöstä…

Aaaaa
Vieras

Aivan käsittämätön asenne. Sinä ne rätit sinne kannoit, sinä ne voit sieltä poiskin kantaa. Aikuiset ihmiset..

Nakke3
Vieras

Tästä asiasta valittajien kannattaa käydä vain sellaisissa vaatekaupoissa, joissa tuo sovituskopin siivouksen kustannus on mukana tuotteiden hinnassa.

wallruss
Vieras

Pahin tapaus mihin itse olen sovareissa törmännyt “Onko teillä vessaa, kun mun tyttärellä (noin 6v) on hätä ja nuo kauppakeskuksen vessat maksavat?” Noh ei asiakas vessaa ollut, niin seuraavaksi pääsikin henkilökunta siivoamaan -sitä mikä vessaan kuuluisi- sovituskopin lattialta.

Sovitusrekki
Vieras

Tuo on kyllä melkoista perseilyä jos kaupassa olisi sovituskoppien edessä tanko sovitetuille vaatteille. Jos sitä ei ole, ymmärrän jossain määrin koppiin jättäjiä. Itse kierrän yleensä koko kaupan läpi ennen kuin menen sovittamaan, ja yhtään isommassa liikkeessä unohtuu aika huolella mistä rekistä mikäkin sovitettava vaate oli jos sovitettavaa on löytynyt enemmänkin. Ennemmin sitten jättää sovituskoppiin kuin lykkää johonkin random rekkiin mistä myyjäkään ei välttämättä heti bongaa että vaatteet saisi oikeille paikoilleen.

Apa
Vieras

Kylläpä tuntuu täällä kommentoijissa olevan myös melkoisia aaseja!

S_B
Vieras

Olisi kiva jos vaatekaupoissa löytyisi työntekijöillä aikaa myös niiden sovituskoppien lattioiden siivoamiseen. Tuntuu että jokaisessa rättikaupassa sovituskoppien lattiat ovat täynnä pölypalloja. Antaa todella huonon kuvan.

wpDiscuz