Avajaiset

Entinen tyttöystäväni oli töissä hypermarketin palvelutiskillä ja kertoi seuraavan tarinan:

Markettia oli laajennettu ja uusi osa avattiin juhlallisin menoin. Lehdessäkin oli suuret mainokset ja asiakkaille oli, kuten lehtimainos sanoi, kakkukahvit. No, siellähän eläkeläisjono kiemurteli koko kaupan pituudelta, kun kahvi ja kakkuhan saattoi vaikka loppua maailmasta.

Palvelutiskille tuli aamupäivällä eläkeläisrouva turkissaan, oli käynyt kakkukahveilla jo. Rouva oli todella hermostunut ja näreissään, että ”lehdessä luvattiin kakkukahvit ja tarjolla oli ainoastaan kahvia ja KÄÄRETORTTUA!!”. Valituksen aiheena oli siis väärä pulla. Häntä kuulemma oli petetty kun lehti lupasi kakkua ja tarjolla olikin vain torttua. Voi jeesus, ilmaiseksi kun saa niin pitäisi olla onnellinen että sai edes torttua. Ja sitten jaksetaan aina paasata, kuinka ”minun nuoruudessani tultiin toimeen niin paljon vähemmällä”.

Jaa tämä tarina:

6 kommenttia

 1. merwe sanoo:

  Meillä oli myös kaupan lisäosan avajaiset ja väkeä sen mukaisesti. Seuraavalla viikolla saatiin lasku! Asiakas, joka oli käynyt avajaispäivänä ostoksilla, mutta ei ollut huomannut kahvitusta, laittoi laskun saamattomasta kahvista, pullasta ja santsikupista!! Oli meidän vika, kun ei käsketty erikseen jokaista asiakasta kahville….

  • Toivottavasti ettemaksaneet sanoo:

   Anna kun arvaan. Pahoitteluna mielipahasta maksoitte laskun? Aaseja sikiää niin paljon ainoastaan siksi koska se ääliökäytös lähes poikkeuksetta palkitaan kauppiaan tai myyjän toimiesta. Ja sitten ihmetellään että mistä näitä aaseja tulee. Todella mieluisaa sitten normaalille maksavalle asiakkaalle kun myyjät katsoo kuin halpaa makkaraa ja öykkäriä sitten nöyristellään ja palkitaan.

  • piilokuu sanoo:

   Mä mielelläni kuvittelen, että tää ko. asiakas laskun myös jokaisesta maistaispöydästä ja mainosilmapallosta, jotka menee huomaamatta.

  • Sivustaseuraaja sanoo:

   Otettu Turhapurosta mallia. Siinähän Uuno laskuttaa kahvit tarjonnutta pankkia juomatta jääneestä kahvista ja pullasta.. ja pankin tyyppi äärimmäisen hölmistynteenä moisesta röyhkeydestä maksaa kiltisti.

 2. Sustyttö sanoo:

  Kerran oli meidän liikkeessä pullakahvit ja lehtimainoksessa oli kahvikupin ja korvapuustin kuva. Kuinkas kävikään, kun tarjolla olikin ”vain” pullapitkoa korvapuustien sijaan?
  Tästä viisastuneena seuraavien kakkukahvien aikaan mainoksessa oli pullapitkon kuva… 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *