Ei vain voi olla ajoissa

Olin työharjoittelussa erään kauppaketjun myymälässä, ja työtehtäviini kuului lähinnä tuotteiden hyllytys. Tapaus ei sattunut minulle, mutta olin parin metrin päässä kuuloetäisyydellä.

Kaupassa oli kassoista erillinen asiakaspalvelupiste, jossa tehdään tuotteiden palautukset ja reklamaatiot sekä muut asiat, joita ei kassalla tehdä. Olin tämän palvelupisteen välittömässä läheisyydessä sijaitsevalla osastolla, kun paikalle rynnisti aasi yhden pienen, muutaman kymmenen sentin jogurttipurkin kanssa. Kassoilla ei ollut juurikaan jonoa, mutta tämä nainen alkoi huutamaan palvelupisteen työntekijälle haluavansa maksaa siinä, koska bussi oli lähdössä pian. Työntekijä ilmoitti aasille, että maksaminen ei onnistu siinä, ja aasi jatkoi huutamista ja inttämistä. ”Mun bussi lähtee MINUUTIN PÄÄSTÄ!!!!!!! Mun pitää saada maksaa tähän!!!!! SE ON SUN SYY JOS MÄ SAAN INSULIINIKOHTAUKSEN!!!!!!!!!!!!!” Hetken raivottuaan aasi heitti jogurttipurkin aspan näppäimistölle ja lähti vaeltamaan erittäin vihaisesti pois kaupasta. Aspa ja minä jäimme vain ihmettelemään, että mitä ihmettä tapahtui.

Huvittavinta tilanteessa kuitenkin oli, että nainen ei edes mennyt bussilaiturille päin, vaan lähti päinvastaiseen suuntaan, vaikka bussi oli lähdössä parin minuutin päästä.

Jaa tämä tarina:

3 kommenttia

 1. Kiinan Ihme sanoo:

  Sitä se insuliinikohtaus teettää.

  • Parempi ihminen sanoo:

   Mikä saamari on insuliinikohtaus? T: D1 39v

   • Kohtaus mikä kohtaus sanoo:

    Itse käyttäisin tämän tarinan aasiakkaan kohtaukselle sanaa p***ahalvaus. Ei liity diabetekseen vaan pääkopan yleistilaan. Säälin kaikkia aspoja koska sellaisia tyyppejä mahtuu maailmaan ihan liikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *