Taksia Tampereelle

Olin aikoinaan respakkona kesätöissä yhdessä Helsingin parhaimmista hotelleista. Yövuoro alkoi ja hotellissamme oli ravintola, josta saapui kinkereistä tukevasti alkoa ottanut aasiakas joka vaatimalla vaati taksia Tampereelle. Siinä sitten viikonloppuyönä pahimpaan taksien rysäaikaan soittelemaan keskus plus muut yksityiset läpi. Löytyi sentään yksi, joka tulikin hetken päästä, mutta totesi herran kunnon sen verran pahaksi, että eipä hän lähde herraa viemään edes kotiin (joka oli Helsingissä), saatikka Tampereelle. Äijähän nosti härkäraivoin, sadatteli että kyydin saamattomuus on minun vikani ja hakkasi respan lasitiskiä kuulakärkikynällä, johon musteet sitten levisivät. Yritti käyttää kaikki keinot, että hän tuntee sen ja sen ja sinä saat potkut huomenna. Kehotin maltillisempaan käytökeen ja sanoin, että eiköhän se ollut tässä. Tilasin herralle valtion kuljetuksen ja poliisipartio tuli noutamaan häntä hetken kuluttua. Muutamaa tuntia myöhemmin aasiakas oli päässyt valtion kourista ja tuli samalla kuljetuksella ovelle. Minä että ”oh no” taas tämä ralli alkaa. Poliisit kysyivät, että onko vaatimuksia. Minä että eipä, siivoan tuon musteen itse. Herran mieli olikin jo lauhtunut ja hän oli hyvin kohtellias ja pyysi takkia, jonka oli unohtanut ravintolaamme. Nyt ei menty enää Tamperelle.

Jaa tämä tarina:

5 kommenttia

 1. Front desk sanoo:

  Näitä on niiiiiin paljon! 😀 Itekin olisin respana saanut jo kymmeniä kertoja potkut, jos nämä maailmanomistajat saisivat päättää….

 2. Hästägaasi sanoo:

  Mistäköhän tämä kaveri sai ylipäätään älynväläyksen Tampereen keikasta?

  • Köh sanoo:

   Siitä kun on ottanut tarpeeksi. Omalla ryyppyreissulla (tavattii kaverin kanssa ”puolessavälissä” kolmannen kaverin asuinpaikakunnalla) aamuyöstä kaveri suuttui jostain ja oli lähdössä kotiinsa taksilla. 250km. Ei päästetty. Leppyi.

   Raivokänninen ei yleensä ole looginen eikä aina edes tiedä missä on 😀

 3. Nick sanoo:

  Eipä ole hääppöistä asiakaspalvelua, jos avuksi tarvitsee poliisin vain, koska asiakas rikkoo kuulakärkikynän. Oikeasti hienoissa hotelleissa asiat hoidetaan sisäisesti ja asiakaslähtöisesti. Ei muuten tainnut tämä maksava aasiakas tulla teidän hotelliin uudestaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *