Haluat kuitenkin kännäämään!

Työskentelin tavaratalossa ja oli juuri pyhiä edeltävä pahin ruuhka. Aasiakas saapui tuotteen kanssa (osastoa paistinlasta) ja kyseli siitä ihan absurdeja kysymyksiä, kuten tiedänkö missä kulmassa ja miten kirkkaana valo heijastuu siitä auringonvalossa ja jos sen pudottaa, niin miten päin se tippuu. Oli kuulemma käynyt muissakin liikkeissä kysymässä, missä ei oltu osattu kertoa ja tuli nyt kokeilemaan meidän myymäläämme. Jouduin vastaamaan, että en valitettavasti osaa sanoa, sillä en ole itse käyttänyt kyseistä tuotetta päivänvalossa tai pudottanut sitä.

Aasi siitä hermostui ja alkoi suu vaahdossa huutamaan epäpätevyydestäni ja ammattitaidottomuudestani ja kyllähän minun pitäisi nämä asiat tietää. Kuuntelin tyynen rauhallisesti ja myötätuntoisesti hymyillen, mistä hän otti luonnollisesti lisää kierroksia. Muutkin asiakkaat katselivat suu auki ja hämmentyneinä moisesta purkauksesta. Loppuhuipentuma oli suoraa kurkkua huudettu ”no ei sua varmaan työt ja asiakaspalvelu kiinnostakkaan, kun odotat kuitenkin sitä, että pääset kohta kännäämään moneksi päiväksi!”.. Siinä kohdin totesin, että nyt riitti ja sanoin aasille ystävällisesti, ettei ole mitään syytä mennä henkilökohtaisuuksiin enkä valitettavasti voi auttaa häntä enempää.

Siitäkös aasi vasta suivaantuikin ja lähti perus hommaan sulle potkut- ja kuulet tästä vielä-fraasien saattelemana, ovet paukkuen. Kyllä nämä tämmöset yksilöt vaan on se asiakaspalvelun suola.. Tai sitten ei.

Jaa tämä tarina:

3 kommenttia

  1. Näin teillä.. sanoo:

    Vaikuttaa siltä, että kaikki muumit eivät asu laaksossa, if you catch my drift,,

  2. Hästägaasi sanoo:

    …idiootti.

  3. Naattis sanoo:

    Kuulostaa siltä että aasilla oli huono päivä ja tuli tarkoituksella etsimään mahdollista provosoitavaa henkilöä johon purkaa se. Jotkut räyhääjät tykkäävät valita kohteeksi nimenomaan asiakaspalvelijat kun tietävät etteivät nämä saa varsinaisesti sanoa takaisin tai alkaa väittää vastaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *