Hämmennystä lottokupongista

Olen töissä supermarketin palvelupisteellä ja koska aina suuria tunteita aiheuttavat lotto, ravit ja tupakka kuuluvat myyntipisteemme valikoimaan ei aasiakkailtakaan voi välttyä.
Kaikki lottoavat tietävät, että vaikka jokeria ei otakkaan niin numerot silti tulostuvat kuponkiin ja yllä lukee “Ei osallistu”. Tämä jäi epäselväksi eräälle herralle, joka tuli kiihtyneenä kassalle ja tyrkkäsi kupongin minulle.

A: Tässä oli voitto jokerissa
M: Ei valitettavasti ole koska ette ole kuponkia ostaessanne maksaneet jokeria. Numerot silti tulostuvat tositteeseen
A: Näetkös, siinä on neljä oikein, antaisitko jo rahat
M: Ette valitettavasti kuponkia ostaessanne kertoneet myyjälle haluavanne jokerin ettekä siitä maksaneet. Tuossahan lukee “Ei osallistu”
A: No paljonkos se jokeri maksaa, vähennä vaikka siitä voitosta. On se kummallista kun maksavia asiakkaita näin huijataan ja ahdistetaan kun ei saa luvattua voittoa
M: Ei sitä nyt jälkikäteen voi maksaa ja kuten aiemmin sanoin, et osallistunut jokeriin. Asia ei siitä jälkikäteen muutu
A: Onko esimiestäsi paikalla? Et taida olla perehtynyt käytäntöihin
M: En viitsi esimiestä kutsua tällaisen asian takia tähän. Tuhlaatte nyt minun työaikaani tässä. Maksamattomasta jokerista ei saa voittoa!
A: Mutta miksi tässä lapussa on nää numerot jos en saa voittoja?
M: En tiedä, kysy Veikkauksesta

Tämän jälkeen aasiakas näkee kaupasta tulevan vaimonsa, valittaa hänelle kovaan ääneen ammattitaidottomuuttani ja lopuksi tuhahtaa minun ottavan hänen “voittonsa” omaan taskuun.
Huudan vielä perään, etten muutaman kympin takia riskeeraa työpaikkaani ja aasiakas poistuu vaimoineen ja kertoo että ottaa veikkaukseen yhteyttä ja “tarpeen vaatiessa riitauttaa asian”.

21 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *