Sika säkissä…vai dödö

Joulun alla pahimpien ruuhkien aikaan olin täydentämässä hyllyjä kun näin pariskunnan etsimässä sopivaa miesten deodoranttia. Rullattavista versioista ei ilmeisesti ollut löytynyt sopivaa tuoksua, sillä he olivat siirtyneet nuuhkimaan suihkutettavia versioita. Pahinta tässä oli, ettei kevyet nuuhkaukset riittäneet vaan purkkia piti painaa se 2 sekuntia että varmasti saadaan koko hajuala havaittavaksi. Menin sanomaan heille etteivät he valitettavasti voi suihkuttaa deodorantteja, sillä seuraava asiakas saattaisi vahingossa ottaa valmiiksi vajaan tuotteen. Kerätessäni jo avattuja (ja selvästi tyhjentyneitä) pulloja, rouva selvästi loukkaantuneena alkoi läksyttämään kuinka törkeää rahastusta kaupaltamme on pakottaa asiakkaita ostamaan tuotteita ilman mahdollisuutta kokeilla niitä ensin. ”Tässä myydään sikaa säkissä!” kuului huuto. Parhaimmillaan tarjouksessa maksavat ehkä sen kaksi euroa…

Jaa tämä tarina:

6 kommenttia

 1. Veksi sanoo:

  niin ja usein on saatavilla hyllyssä myös erikseen kokeilupullo (testeri) – jos vaan tajuaa sellaista etsiä…

  • Meh sanoo:

   Missähän tavan kaupassa (Prisma, CM yms) on nimenomaan dödöissä testeripurkit? Itse en ole vielä missään onnistunut näitä näkemään ja ihan tasan muuten haistelen kaikki läpi mitkä sattuu kiinnostamaan. En toki niitä suihkutettavia.

 2. Cassie sanoo:

  Joo, nyt mäkin ymmärrän, miksi mulle on tullut vaistomainen tarve kokeilla, onko ostettavaksi aikomani dödöpurkki varmasti täysi…

 3. mantarvi sanoo:

  Dödönurkalla on yleensä niin hengen salpauttava katku, että parin sekunnin painelun jälkeen siitä ei varmaan pöllyn läpi pääse kulkemaankaan. Selittänee myös, miksi hajusteosiot haisevat jo pitkän matkan päähän. Ikävästi ne ovat vielä isojen myymälöiden sisäänkäyntien lähellä, mikä haittaa tavallista tallaajaa.

 4. Yäk sanoo:

  Kosmetiikka- ja hygieniaosastoilla ei koskaan kannata ottaa hyllyn etummaista tuotetta. Voi olla varma, että joku on siihen nokkansa tunkenu tai pahempaakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *