Hei anteeksi, oliko nuo teidän kärryt?

Tässä jokin aika sitten kassalle tuli mies ja nainen, ilmeisesti pariskunta, ikä ehkä viisissäkymmenissä. Maksoivat ja menivät pakkaamaan, ei siinä mitään.

Nainen huomautti miehelleen että jäikö meidän kärryt tuohon kaupan puolelle. Mies vain murisi jotain takaisin ja vilkaisi kärryjä. Minä päätin puuttua peliin.

Huikkasin miehelle ”Anteeksi, onko nuo teidän kärryt tuolla?” ja nyökkäsin jonoihin päin, missä ihmiset väisteli heidän kärryjään ruuhkassa. Mies vain ihan coolisti vastasi ”on.” Kysyin että ”Voisitteko viedä ne paikalleen, kiitos.” Mies totesi ”Eikö ne joku sieltä vie!” ja kävi siirtämässä niitä vähän, ehkä metrin sivuun. Totesin vaan että ”täällä pätee kyllä sellainen viidakon laki ettei kukaan vie toisten ostoskärryjä paikalleen vaan ne pitäis ihan itse viedä paikalleen.” Sain kunnon mulkauksen, mutta hakipahan mies kärrynsä muiden ihmisten tieltä. Aulassa on Nordean maksupääte, sieltä tuli aika tiukkoja katseita kun vaimonsa oli siellä maksamassa laskuja ja mies meni kärryjen kanssa siihen odottamaan.

Toinen samantyylinen on se kun meillä on sellaisilla 50-70v miehillä tapana paiskoa kuitit joko suoraan kassan päälle tai sitten rypistellä teatraalisesti siihen hihnalle. Oon alkanut ihan nätisti kuitata siihen että ”laittaisitko tuon kuitin sinne päädyn roskikseen, kiitos”. Meinaa miehet lentää säikähdyksestä selälleen kun kassan tyttö 21v. sanookin jotain vastaan! 😀

Pienet ne on huvit, ja halvat, mut eikö kaikilla hulluilla ole? 😉

– Puppe –

Jaa tämä tarina:

5 kommenttia

 1. ihminen sanoo:

  Argh! Mua kans itteeni ärsyttää niiiiin paljon ne kuitit mitkä jätetään liukuhihnan päätyyn lojumaan! Mä en ole edes kaupan kassalla töissä mut mua ärsyttää silti ihmisten siivottomuus!! Mä otan aina oman kuitin mukana kaikki ne muutkin kuitit roskiin mitä siinä on 😀

 2. itu sanoo:

  Aikanaan kassatyössä (ei liukuhihna vaan pöytä) jos asiakas nakkasi kuitin pöydälle ja meinasi lähteä sanoi ”Anteeksi kuittisi tipahti/jäi”. Eipä kukaan vastaan mukissut vaan otti kuitin taskuunsa tai anto mulle sanoen ettei tarvi sitä.

 3. Ihmettelijä sanoo:

  Tuota kärryjen pois viemistä olen aina ihmetellyt. Mikä hitto siinä on niin vaikeaa? Yleensä niitä joutuu väistelemään vielä parkkipaikalla, paikassa jossa on kärrynpalautuspiste metrien päässä. Ihmiset..

 4. jateketaan tarinaa sanoo:

  Yrityksen asikas jättätää ostososkäryt talvella kesparkkipaikka, Yritys ei kerää omia ostoskäryjään illa pois, Huoltoyhtiön aliurakoitsia tulee aamuyöstä auraan lumia parkipaikalta, siinä samalla Yrituksen ostososkäryt mene käyttökäytö kelvotomaksi.
  Yritys vaatii korvaukisa rikoutuneista ostososkäryistä
  Huoltoyhtiöltä, jonka sopimuksessa ei lue että huoltöhytiö tehtävä on paikotta Yrityksen ostoskärryt.
  Ken velvolisuus on paikotaa ostososkäryt?

 5. jääpuikko sanoo:

  Ikea on pahin paikka missä olen törmännyt tohon kärryillä mulkkuiluun. Lastausalue täynä kärryjä vaikka siellä on kirjaimellisesti kahden metrin päässä niille tarkoitettu paikka. Pari kertaa siirtänyt jokaisen kärryn alueelta omalle paikalleen ja tokalla,kerralla, kun olin jo lähdössä, niin eikös vieressä lastaava asiakas ollu jättämässä myös kärrynsä vaikka selvästi näki mitä olin juuri tehnyt, joten.
  ”Vi*u**iko sua pujotella noiden metristen laatikoiden kanssa noiden kärryjen läpi?”

  ”Nojoo, on se kumma.”

  ”Niin mitä aijot tehdä nyt?”

  ”Täh?”

  ”Eli ajoitko jättää noi kärryt tohon vai vietkö ne tuonne.”

  Vaisusti myöntyen sitten vei ne sinne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *