Heil Hitler!

Työskentelen Suomessa keskieuroopasta lähtöisin olevassa kauppaketjussa.

Eräänä päivällä kassalleni saapui oman elämänsä sankari, noin 60-vuotias mies joka oli jo ensinäkemältä selvästi turhautunut. Olin ollut kassalla jo tunteja putkeen, joten olin hieman ”zonessa” ja vauhtia oli reippaasti. Aloin piipata herran ostoksia ripeään tahtiin – en kuitenkaan missään nimessä nakkonut niitä pitkin poikin. Hän pakkaa ostoksia pussiin ja toteaa minulle ”En pakkaa näitä yhtään nopeammin vaikka piippaisit ne kuinka nopeasti.” En oikein osannut vastata tai reagoida, joten olin hiljaa ja hiljensin hieman tahtia. Tämä ei riittänyt selvästi miehelle, koska hän punertui väkevästi ja alkoi mutisemaan perk***ttä ja s**tanaa pakkauksen muuttuessa entistä aggressiivisemmaksi.

Sain ostokset piipattua ja hän jatkoi pakkaamista loppuun asti. Tämän jälkeen siirtyi eteeni maksamaan ja sanoi erittäin v-mäiseen äänensävyyn, ”Tehokas myyjä!”. Vastasin ”Tottakai!”. Hän maksoi erittäin teatraalisesti lyömällä kortin kortinlukijaan kuin naulan lankkuun.

Lähtiessään ostoskassinsa kanssa hän kirjaimellisesti huusi vielä kaiken kaupan kuullen, että ”Heil Hitler!”

Katsoin seuraavaa asiakasta jonossa ”tällaista tämä välillä on” -katseella ja sain sympatiahymyn.

Jaa tämä tarina:

2 kommenttia

  1. samu mäkinen sanoo:

    hmm. mitähän hankalaa tässä oli? itse pidän mukavana jos asiakkaat kiittävät minua tavallaan. jos tapa ei miellytä minua (esim jotain täysi typerää kuten kristus siunatkoon sinua jne) en rupea ihmettelemään ko käytöstä vaan jatkan työtäni täysin normaalisti.

  2. Äikänmaikka sanoo:

    Keski-Euroopasta, ei keskieuroopasta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *