Oikea numero, väärä palvelu

(Tämä tapahtui joskus aikanaan kun olin ruokakaupassa töissä. Kyseisessä kaupassa oli kotiinkuljetuspalvelu ja se oli kovassa huudossa silloin kun hoidin sitä. Tilauksia pystyi tekemään verkkokaupasta, sähköpostitse tai puhelimitse. Asiakkaat oli pääsääntöisesti +60 mummoja, ja niitä riitti aina asiansa osaavista vanhuksista oikeustoimilla uhkaileviin Alzheimer-potilaisiin. (Jälkimmäisessä tapauksessa tilauksen tekijä on yleensä ollut kolmas osapuoli, esimerkiksi asiakkaan sukulainen.))

(Näistäkin huolimatta yksi tapaus on todella hyvin leimautunut päähän. Keräillessäni tilauksia puhelin soi, ja puhelimen ruudulla näkyneestä numerosta tunnistin saman tien soittajan olevan vakionaama kuljetusten suhteen.)

 

Minä: [Kaupan nimi] [Oma nimi]

Asiakas: No [Asiakkaan nimi] täällä hei! Minä tarvitsisin vähän juttuseuraa tänne.

Minä: Öööhhh?

Asiakas: Niin että minun pitäisi päästä käymään pankissa että voitko tulla viemään minut sinne?

Minä: Tuota… Minä en kyllä voi tällaista palvelua tarjota.

Asiakas: Ai miksi?

Minä: Me vain toimitetaan kauppatilauksia.

Asiakas: Siis hetkinen, minnekäs minä soitin?

Minä: [Kaupan nimi]

(Hetken hiljaisuus)

Asiakas: *tuut tuut tuut*

Minä: Mitäköhän halvattua äsken tapahtui?

(Meni hetken aikaa tajuta, että asiakas soitti vain väärään numeroon. Kertaakaan ei tämän lisäksi ollut käynyt näin. Jälkikäteen olen vain naureskellut tälle tapaukselle.)

Jaa tämä tarina:

1 kommentti

  1. Äikänmaikka sanoo:

    +60 Celcius vai Fahrenheit?

    Oikea muoto on 60+ eli yli 60-vuotiaita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *