Hintatietoja tavaroita heittelemällä

Kauppamme varasto on tosi pieni ja välillä joudumme säilyttämään hinnoittelemattomia tuotteita rullakossa myymälän puolella. Silloin rullakko peitetään läpinäkymättömällä suojapeitolla.

No, aasiakas oli kiskonut maahan asti ulottuvan peiton alta sisustusesineen ja toi sen kassalle. Vaikka kuinka nätisti selitin, että en voi myydä sitä, niin aasiakas huusi ja kiljui.

Peiton päällä lukee selkeästi : ei vielä myytävänä. Satuin nyt olemaan yksin töissä ja kassalla pitkä jono. Miten ihmeessä lähden etsimään listoja ja hintatietoja?! Aasiakas ratkaisi asian heittämällä kipsienkelin lattialle ja sanomalla, että ” Eiköhän ala hintaa löytymään!!!”

Just joo..

Jaa tämä tarina:

6 kommenttia

 1. Brian Kottarainen sanoo:

  Just joo, löytyihän se, hinta on tasan satasen, kiitos. Saat kaupan päälle muovikassin särkyneelle enkelillesi.

 2. Pirkko sanoo:

  Olisin kutsunut vartijan paikalle, tuhosi kaupan omaisuutta.. 🙁

 3. teppo42 sanoo:

  Joo paljon selkeämmin ja kovemmin pitäisi rankaista aasiakkaita jotka rikkovat tai turmelevat kaupan omaisuutta. Eli kaikki ne mulkut jotka jättää maitoja vessapaperihyllyyn, tai joiden kakarat syö irtokarkkeja, tai joku vittupää joka pudottaa kananmunat lattialle. Aina suoraan joku sakkomaksu, kaupasta ei poistuta ennen kuin se on maksettu, tai jos rahaa ei löydy niin poliisikyydillä putkaan.

  • Mirin sanoo:

   Samaa mieltä tahallisista tuotteen tuhoamisista, heittely, kylmätuotteet väärässä paikassa jne, vahingoista ei kuitenkaan voi sakottaa, sitä varten kaupoissa on vakuutukset ja korkeat katteet. Vahingoista pitää kuitenkin ilmoittaa, itsekin joskus onnistunut juomalasin pudottamaan, kiltisti kiersin koko kaupan läpi kunnes löysin työntekijän jolle ilmoittaa.

 4. Eetullson sanoo:

  Pliis, ap, tule kertomaan että kaheli aasiakas ei päässyt kuin koira veräjästä vaan kutsuit vartijan tai poliisin.

 5. Putkimies sanoo:

  Tää kaikki sattui liian lujaa pieneen enkeliin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *