Huollon arkea

HUOLTOSAATE
Hyvä asiakkaamme. Tässä on täysin vapaaehtoinen, turha ja liian vaikeaselkoiseksi tehty sähköisesti täytettävä huoltosaate. Vaikka tämän täysin turhan lomakkeen täyttäminen viekin teiltä kallisarvoista aikaa n. 15 sekunnista minuuttiin, ei sitä itse asiassa tarvitse täyttää. Helvettiäkö me teitä tämänlaisila häiritsemme, kiusaamme Teitä tällä lomakkeella ainoastaan siksi koska pystymme.

Kuten hyvin tiedätte, näemme kristallipallomme, ylishamaanimme sekä CSI-kamerazoom-laitteistomme avulla kaikki oleelliset tiedot laitteestanne. Laite tottakai korjataan aina ilmaiseksi syystä riippumatta ja luonnolisesti toimitetaan heti seuraavaksi aamuksi klo 9 takaisin.

Jätättehän seuraavat paketista pois:
☐ Itse laite
☐ Laitteen akku
☐ Muu oleellinen osa (esimerkiksi vioittunut virtalähde)

Voitte lisäksi tunkea pakettiin mm. kaikki mahdolliset löytämänne kaapelit, naapurin kissan sekä Mossen kampiakselin. Pakkaattehan myös laitteen mahdollisimman huonosti ja olemattomila pehmusteilla. Itella käsittelee kaikki lähetykset äidillisellä rakkaudella joten tarvetta laitteen huolelliselle pakkaamiselle ei ole. Luonnollisesti otamme kaiken vastuun laitteelle tapahtuvista vahingoista, vaikka laitteen hajoaminen kuljetuksen aikana johtuisi Teistä johtuvasta syystä.

Laitteen sarjanumero ja/tai sopimusnumero: (HUOM! ÄLÄ TÄYTÄ MISSÄÄN TAPAUKSESSA!)
☐ Mikä tahansa numerosarja mikä tyyppikilvestä löytyy (esim. 230V, CE ym.)
☐ Ei ainakaan se laitteeseen kissankokoisin kirjaimin kirjoitettu palvelusopimusnumero: _______

Kyseessä on:
☐ Takuuhuolto (takuu ei voimassa eikä minkäänlaista palvelusopimusta ole tehty)
☐ Takuuhuolto (itse aiheutettu vaurio)
☐ Muu takuuhuolto

Vikakoodi, valitse seuraavista:
☐ Ei toimi
☐ Ei käynnisty
☐ ?
☐ Matti
☐ Muu (jätä tyhjäksi): ___________

Kiireellisyys:
☐ Piti olla jo eilen
☐ Tarvitaan kaksi kuukautta sitten
☐ Toimitus aikakoneella Rooman valtakuntaan
☐ Helvetillinen kiire mutta katoan kuin kuppa Saharaan pariksi viikoksi ja ihmettelen miksi minuun ei ole oltu yhteydessä vaikka tiesitte että on kiire! Perkele!

Älä täytä alle yhteystietojasi, tiedämme ihan varmasti kuka teidän 2500 ihmisen Oyj:stä (ja mistä osastolta) laite on lähetetty. Jätä etenkin sähköposti ja puhelinnumero pois niin emme voi kysyä tarkentavia kysymyksiä laitteen viasta.

Huollon numero on 555-123456 johon kannattaa rimpautella vaikka ihan huvikseen. Lisäpisteitä saa jos haukkuu puhelimeen vastaavan huollon sihteerin aivan pystyyn ja kiroaa koko yrityksen alimpaan helvettiin, menee henkilökohtaisuuksiin ja kieltäytyy ymmärtämästä yksinkertaisimpiakin kysymyksiä. Sähköpostilla asioidessa kanattaa olla mahdollisimman niukkasanainen, esim. ”hei, mikä tilanne”. Kyllä me ymmärrämme mistä niistä yrityksemme 60 laitteesta on nyt tällä kertaa kysymys.

Jaa tämä tarina:

8 kommenttia

 1. Cailyn sanoo:

  Repesin 😀

 2. Annukka sanoo:

  Ihana xD tästä mulle aamunaurut. Ja tiedän tunteen. Voimia näiden aasien hoitoon sinne!

 3. Tandefeldt. sanoo:

  Tuttu tilanne. Aasi ei halua kommunikoida, ja ihmettelee mikseivät asiat luonnistu. Eräitä parhaimpia: joku daiju vei läppärinsä huollettavaksi, ei kertonut mikä on vialla, oli irrottanut akunkin eikä virtajohtoakaan mukana, jätti mm. väärän puhelinnumeron ja myöhemmin raivosi kuinka palvelu on huonoa. Näitä riittää.

  Mutta, toit erittäin hyvin huumorin keinoin esille suurimmat kipukohdat ja tärkeimmät jutut. Kiitos tästä, naseva sarkasmi on aina paikallaan 😀

 4. Late sanoo:

  Tämän kun voisi laittaa palvelutiskille kaikkien luettavaksi! Huojentava kuulla, että muuallakin päin Suomenniemeä on näitä ongelmia, eikä kaikki aasiakkaat olekaan keskittyneet meidän nurkille.

 5. kjuham sanoo:

  ei sitä näin pitkää jaksa lukea-toimiikos vai ei -koskas on auki -millonka on valmis-mitä maksaa -kai kortti käy— mitä se ny kyselee ja kännykin soi -hei pertti niin mitäs sulla-niin pikku vika tää yks ei ku urputtaa -noh täällä se nyt on ja saas nähä saako kuntoon ja mitä maksaa– on se kumma kun ovat vielä tuossa iässä niin kiinnostuneita- kuin olisivat teinejä joille on seksi tai jokin kiinnostavampaa

  • Kielipoliisi sanoo:

   Näin sekavia kommentteja ei jaksa lukea! Muistatko, että opetettiinko sinulle koulussa pisteen ja pilkun paikat lauseessa? Vai oletko käynyt elämäm kovan koulun?

  • Karhu sanoo:

   Kjuham taitaa olla yksi näistä hankalista asiakkaista… Ei mene jakeluun kun ei jaksa lukea. Itse taas kirjoittaa hyvinkin sekavasti. Liekö hänellä jäsennellyn ja selkeän tekstin lukemisessa sitten ongelmia?

 6. Lisko sanoo:

  Ihan kun mun kirjottama juttu pari vuotta sitten 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *