Huonekaluliike

Olen ollut jo vuosia töissä huonekaluliikkeessä. Meillä törmää näihin kaikkiin samoihin kassaongelmiin mistä täällä jo monesti on kirjoitettu, mutta onhan näitä muitakin… 🙂

1. Naapurikaupat aukeaa moni jo yhdeksältä Olemme erikoisliike, joten avaamme kymmeneltä. Sekös aiheuttaa närää.. Viimeks tänään asiakas haahuili oven liepeillä varttia vaille kymmenen. Imuroin myymälää ja kun kello oli pykälässä avasimme kollegan kanssa. Ensimmäisenä tämä tuohtunut asiakas tuli minulle, että MIKSI IHMEESSÄ, en päästänyt häntä sisään vaikka hänet jo varttia vaille näin. Kerroin, että enhän minä voi, kun ei ole kauppakaan auki, eikä voitaisi edes veloittaa. Hän suuttui, koska hänestä meidän olisi pitänyt antaa mahdollisuus katsella jo liikkeessä sisällä ennen aukaisua???

2. Ei emme myy malleja ja ei mallikappale ei ole ainut kappale. Minua ei haittaa sanoa se n. 50 krt päivässä, vaan harmillista on se kun asiakas raijaa mallikappaleena olevan lipaston kassalle ja sanoo, että otan tän. Minä ilmoitan, että anteeksi, se on malli, annetaan teille ihan paketissa oleva ja sitten minä lähden kantamaan sitä samaa lipastoa takaisin paikoilleen… pienenä naisihmisenä, apu kelpaisi.

3. Pieni ajatuksen käyttö on sallittua, jos ostat vaatekaapin ja vielä kassalla varmistan, että mahtuuhan kyytiin, on pitkä paketti kun on ovien korkuinen, niin miettisitkö tässä oikeasti realistisesti, mahtuuko sinun Fiat Puntoosi 2m korkea paketti vai ei. On ikävää kantaa se ovelle ja sitten päivitellä että voi voi, eihä se nyt mahtunutkaan. Paketit painavat kuitenkin 50+ kiloa.

4. Huonekalut tulevat osina ja ei emme voi myydä mallikappaleita pois. Ai miksikö? Jokaisen kasamiseen menee aikaa, ja kuten ehkä huomaat, meitä ei ole koskaan töissä kovin montaa. Ei meillä ole aikaa kasata jatkuvasti uusia malleja tilalle, varsinkin jos koko ajan edellinen myydään pois. Siitä ei tarvitse loukkaantua, tarjoamme kasauspalvelua maksua vastaan, ja kyllä totta hemmetissä se maksaa, meneehän siihen useampi tunti kun joku sen käy kasaamassa!

5. Emme valitettavasti saa varaosia vuonna 2002 ostamaasi lipastoon, joka ei ole edes meiltä ostettu. Ja kyllä, mielestäni 12 vuotta vanha lipasto on jo ehkä tullut tiensä päähän jos kiskot alkavat vähän reistaamaan.

6. Ole ystävällinen ja katso mitä lapsesi tekee. Tuotteemme ovat tottakai kokeilua varten, mutta mallisängyissä ei voi hyppiä. Joku haluaisi niitä varmasti makuultaan testatakin. Ja ole kiltti, älä loukkaannu jos pyydän teidän Pikku-Peteä lopettamaan!

Nämä on pikkuasioita ja kyllä rakastan työtäni valtavasti, meillä on upeita asiakkaita jotka pelastavat päiväni. Toisinaan vain sattuu noita aasiakkaitakin joukkoon!

7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *