Ihania ihmistyyppejä

Raitiovaununkuljettajan rakkaimpia ihmistyyppejä, olkaa hyvä.

– Oi, minä rakastan teitä ihania pikku laukun/repun Heittelijöitä, varsinkin kun te heitätte sen raitiovaunu eteen! Sehän on luonnolisesti minun velvollisuuteni pysähtyä keskellä tietä, kun Sinä haluat kyytiin. Paras tapa ei ole suinkaan mennä oikealle pysäkille, vaan heittää se laukkusi tai kassisi raitiovaununi eteen. Pysähdyn aina varmasti, ja se on vain ja ainoastaan minun syyni mikäli laukkusi runnoutuu n. 5 tonnin painosta, kun en 50 kilometrin tuntivauhdissa pysty pysähtymään. (mikä on oikeasti tapahtunut)

– Ja te ihanat Valittajat, mitä tekisin ilman teitä. Sehän on luonnollisesti minun syyni, mikäli pähkinäpussisi ei aukea, puhelimesi supernopea 4g-yhteys ei toimi, lippujen hinnat ovat mielestäsi korkeat, tai kivennäisvetesi kaatui vaunun lattialle. Myöskin mikäli Sinun mielestäsi Sinä saat päänsärkyä raitiovaunun sähkömagnettisesta säteilystä (sic), on täysin minun vastuullani.

– Ja melkein unohdin teidät pikku rakkaat Maailmanomistajat. Se on täysin minun vastuullani lähteä ajamaan Sinua Rautatieasemalle, varsinkin kun olen tauolla, ja raitiovaununi etukilvessä lukee ”8 Arabia”, ja linjakartta on heti sen lähellä. Ja totta kai minä voin antaa Sinulle ilmaiseksi kertalipun, koska juuri Sinä olet jonkun HKL:n työntekijän tuttu, ja voit saada minulle potkut.

– Ja Mielipiteidenkertojat, oi niin rakkaat. Minähän olen selvästi henkilökohtainen psykologisi, oli sinulla niin masennusta tai alkoholiongelmaa. Myöskin mikäli mielestäsi Suomeen tulee rutto tasa-arvoisen avioliittolain takia, minä olen juuri se oikea henkilö jolle kertoa tästä. Minulle kannattaa kertoa myös, että aiot räjäyttää presidentinlinnan itsenäisyyspäivänä, ja että Sauli Niinistö on kiinalaisten salainen agentti, joka on soluttautunut Suomeen valheellisten vaalien aikana, ja että Kiina tulee tekemään Suomesta osan itseään.

Sellaista tällä kertaa.

Jaa tämä tarina:

12 kommenttia

 1. Tricky the Clown sanoo:

  Hullut ovat aina yhtä ihania. Heidän kansanvalistuksensa julkisissa liikennevälineissä on aina yhtä mukavaa. (Huomatkaa sarkasmi)

 2. paavipallero sanoo:

  Vikasta jutusta. Ei sun tarviikkaan olla mikään psykologi MUTTA joillekin on ihan oikeasti terapeuttista silleen pienesti jutustella, vaikka sitten ratikkakuskille kertoa että onpa ollu veemäinen olo tänään.

  • Facepalm sanoo:

   Jos tarvii juttukaveria, niin on olemassa semmonen ihminen kuin psykiatri, joka kuuntelee.

 3. SH-K sanoo:

  Nyt taidetaan olla aika lailla jopa omien kokemuksieni yläpuolella. Tsempit tältä baarimikko-kapakoitsija-taksinkuljettajakaverilta!

 4. Liiinu sanoo:

  Kuulostaa niin tutulle 😀
  Sarjassa sehän on Teidän vika! Kun lääkkeitä roudaava rekkakuski ei pääse lumipyryssä/sen jälkeen aikataulussa apteekkiin viemään laatikkoa, niin sehän on luonnollisesti lääketukkurin vika 😀
  Tsemit sinne kuskinpukille!

 5. Putkimies sanoo:

  Mitä, tapahtuuko oikeasti tuollaista tavaran heittelyä liikkuvan ratikan eteen!? Eikö teillä ole dashcameja niissä vehkeissä, mielestäni tuollaiset pitäisi ehdottomasti ja poikkeuksetta ilmoittaa heti poliisille. Nimikkeenä vähintään törkeä liikenteen vaarantaminen ja luultavasti jotkin joukkoliikennettä ja sen tahallista häiritsemistä koskevat pykälätkin voisivat tulla kyseeseen.

  • Ratikkakuski sanoo:

   Blääh, ei siellä mitään kameroita ole. Joskus hädin tuskin yhden kerran näkyi heittelyä sisäkamerasta, kun peilit oli sopivassa asennossa. Tais tulla sakot, liikenneturvallisuuden vaarantaminen. Vaan oli matkustajilla kivaa kun joutui odottamaan lähes tunnin poliisin saapumista ja muuta sellaista. Sekä tuo kassinsa eteen heittänyt, jonka yli ajoin (siis sen kassin), niin alkoi penäämään vahingonkorvaustakin, koska oli kuulemma ”minun velvollisuuteni pysähtyä laukun heitossa”.

 6. chrisu sanoo:

  helpottiko?

 7. Asian Tuntia sanoo:

  Ärsyttäähän teitä muitakin tuo, että kirjoitetaan (sic) täysin väärään paikkaan, koska ei ymmärretä mitä se tarkoittaa. Joten laitetaan se vaan mihin vaan, koska joku dorka somessa teki niin.
  Tosi Tauskia.

 8. Jep sanoo:

  Vaikka salaliittoteorioita ym. on ärsyttävä kuunnella, mutta tulisi myös muistaa, että joskus on ihmisiä, joilla ei ole muita joille puhua.

  Ja siis heittääkö oikeesti joku tavaraa eteen, et saa raitiovaunun pysähtymään? Vaadin kameroita eteen ja tällaiset törkimykset vastuuseen!

 9. kikare sanoo:

  Ei kyllä tarvi jarrutella laukkujen takia! Mutta sähkömagneettinen säteily voi oikeasti aiheuttaa päänsärkyä, kuten minulle. Ei toki ole ratikkakuskin vika.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *