Ihania ihmistyyppejä

Raitiovaununkuljettajan rakkaimpia ihmistyyppejä, olkaa hyvä.

– Oi, minä rakastan teitä ihania pikku laukun/repun Heittelijöitä, varsinkin kun te heitätte sen raitiovaunu eteen! Sehän on luonnolisesti minun velvollisuuteni pysähtyä keskellä tietä, kun Sinä haluat kyytiin. Paras tapa ei ole suinkaan mennä oikealle pysäkille, vaan heittää se laukkusi tai kassisi raitiovaununi eteen. Pysähdyn aina varmasti, ja se on vain ja ainoastaan minun syyni mikäli laukkusi runnoutuu n. 5 tonnin painosta, kun en 50 kilometrin tuntivauhdissa pysty pysähtymään. (mikä on oikeasti tapahtunut)

– Ja te ihanat Valittajat, mitä tekisin ilman teitä. Sehän on luonnollisesti minun syyni, mikäli pähkinäpussisi ei aukea, puhelimesi supernopea 4g-yhteys ei toimi, lippujen hinnat ovat mielestäsi korkeat, tai kivennäisvetesi kaatui vaunun lattialle. Myöskin mikäli Sinun mielestäsi Sinä saat päänsärkyä raitiovaunun sähkömagnettisesta säteilystä (sic), on täysin minun vastuullani.

– Ja melkein unohdin teidät pikku rakkaat Maailmanomistajat. Se on täysin minun vastuullani lähteä ajamaan Sinua Rautatieasemalle, varsinkin kun olen tauolla, ja raitiovaununi etukilvessä lukee “8 Arabia”, ja linjakartta on heti sen lähellä. Ja totta kai minä voin antaa Sinulle ilmaiseksi kertalipun, koska juuri Sinä olet jonkun HKL:n työntekijän tuttu, ja voit saada minulle potkut.

– Ja Mielipiteidenkertojat, oi niin rakkaat. Minähän olen selvästi henkilökohtainen psykologisi, oli sinulla niin masennusta tai alkoholiongelmaa. Myöskin mikäli mielestäsi Suomeen tulee rutto tasa-arvoisen avioliittolain takia, minä olen juuri se oikea henkilö jolle kertoa tästä. Minulle kannattaa kertoa myös, että aiot räjäyttää presidentinlinnan itsenäisyyspäivänä, ja että Sauli Niinistö on kiinalaisten salainen agentti, joka on soluttautunut Suomeen valheellisten vaalien aikana, ja että Kiina tulee tekemään Suomesta osan itseään.

Sellaista tällä kertaa.

12 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *