Joka kerta syytön

Aasiakas tulee kauppaan ja tekee ”normaalit” ostokset. Tunkee kaiken takkinsa alle ja kävelee meidän kassojen ohi maksamatta.

Vartija seuraa perässä ja nappaa aasiakkaan kiinni pari metriä kassojen jälkeen pyytäen lähtemään mukaansa. Hirmuinen metakka alkaa siitä, kuinka vartija on rasisti ja seuraa vain tätä kyseistä asiakasta ”joka vitun kerta” ihan ilman syytä.

Aasiakas alkaa riehua, kiroilla ja yrittää lyödä ja potkia vartijaa. Vartija vie lopulta aasiakkaan maahan ja raudoittaa tämän, jolloin vaatteitten alta putoaa muutama tuote.

Vartija: ”Otetaanpas nämä ostokset kanssa mukaan, jos sattuu olemaan näitä joita unohdit maksaa.”
Aasiakas: ”*ttu ite oot ne ottanut, mä en oo ottanut yhtään mitään! Sä vaan aina oletat että mä en maksa JOKA *TUN KERTA! Kyllä mulla saa olla ruokaa mukana kaupassa vaikka *TUN JÄÄKAAPPI!”

Tunnin kuluttua poliisit saapuvat ja vievät huutavan, potkivan ja räyhäävän aasiakkaan pois. Kuulemma myös poliisit ovat rasisteja ja hakevat tämän henkilön joka *tun kerta ihan turhaan, koska vartija ja kaupan henkilökunta ollaan rasisteja ja seurataan vain häntä, aivan turhaan.

– Neiti Näpsä –

Jaa tämä tarina:

6 kommenttia

 1. Pena sanoo:

  Ei tainnut olla valkohipiäinen kaveri 😀

 2. Oskari sanoo:

  Urpoudella ei kyllä ole rajaa. Muistan kun olin isäni kanssa syömässä samassa kauppakeskuksessa jossa hän on töissä, jopa hänkin tunnisti buffaaan astelevan miehen jonka vartijat kohta hakivat koska maksu oli vähän unohtunut.

  Että ei se ihan ihonväristä ole kiinni ketä seuraavat vaikka kuinka tuostakin herrasmiehestä on siltä tuntunut, nopsaan nuo vakiohäröilijät tulevat tutuksi vartijoille.

 3. Asiakaspalvelija sanoo:

  Tais olla manne 😀

 4. ....... sanoo:

  Kun lait ovat mitä tällä hetkellä ovat, niin voisi näpistäjillekin jaella kausikortteja. Kun eivät saa sakkoja pahempaa (ja joita siis nykyään ilmeisesti ei tarvitse maksaa) niin turhaanpa tapojaan muuttelevat.

 5. olli sanoo:

  rasistikortit on kätsyjä…

 6. foo sanoo:

  Tuolla logiikalla asiakas on itse rasistinen. Jos tuota tarkemmin ajattelee, hänhän käytännössä väittää ”Kyllä minä saan varastaa, koska olen tummaihoinen.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *