Raivohullu bussissa

Oli pahimman luokan idiootti bussissa yksi päivä. Tuli niin paha mieli sen iloisen ja ystävällisen maahanmuuttaja-kuskin puolesta. Siinä ihan edessä istui yks vanhempi mies. Oltiin menty yhen pysäkin ohi niin tää äijä alkaa raivoamaan että oli jäämässä sillä pysäkillä pois. Se ei siis ollu painanu nappia tai sanonut mitään. Kuski sitten pysäytti ja alotti sanomaan että anteeksi mutta en tajunnut kun ei ollu nappia painettu. Ni tää ukko alkaa huutamaan ja räyhäämään miten kuskin kuuluu tietää. Sitten tuli vielä tää ”Minä olen asiakas ja asiakas on aina oikeassa”. Kuski siinä sitten pyyteli anteeksi (vaikka ei kyllä ois tartennu) ja ukko paineli bussista ulos kiroillen ja rasistisia solvauksia huudellen. Voin kertoa etten oo ikinä nähny täyttä bussilastillista ihmisiä niin tyrmistyneenä.

– absi –

Jaa tämä tarina:

20 kommenttia

 1. Ehdotus sanoo:

  Ei näitä tarinoita voisi kirjoittaa puhtaaksi..? Melko rasittavaa luettavaa.

  • kolmaster sanoo:

   Ai onko? En tajunnut tätä rasittavaksi ennen kommenttisi lukemista. Enkä kyllä sen jälkeenkään.

 2. trytytry456565 sanoo:

  Samaa mieltä. En ymmärrä miten a) näitä ei tosiaan voida kirjoittaa puhtaaksi, tai b) miksi ihmiset ylipäätään kirjoittavat tarinoita tänne jos taidot ja mielenkiinto ei riitä kirjoitusasultaan normaalin tekstin tuottamiseen. Ei ole millään tapaa nautinto lukea sellaista ”kumää kirjotain sattuu mitä vaan ja silleen sitte meni toi tää juttuniinku tiättekö”, oli se itse tarina sitten kuinka hyvä hyvänsä.

  • Stickler sanoo:

   Tekstissäsi on kolme pilkkuvirhettä ja yksi verbin kongruenssivirhe. Sanonpahan vain, että oli kovin rasittavaa lukea.

 3. asba sanoo:

  Eikö tänne ole tarkotus avautua aasiakkaista? Niin kauan kun teksti on ymmärrettävää ei kirjotuksen ulkoasulla ole mitään väliä. Nimimerkillä: aasiakkaat valittaa turhasta

 4. trytytry456565 sanoo:

  Bingo, onhan se tämän sivuston tarkoitus. Enkä nyt tarkoittanutkaan sitä etteikö SAISI kirjoittaa. Ihmettelen vain sitä miksei sitä avautumista voi suorittaa kunnialla loppuun kun tänne asti jaksaa kuitenkin tulla kirjoittamaan. Ja juujuu jokaisella on oma ulosanti ja on kivaa kun teksti on eloisaa jne. plääplää. En tarkoittanut nyt pelkästään tätä nimenomaista tarinaa. On täällä paljon hankalampilukuisiakin nähty….

 5. Hohhoi sanoo:

  Jättäkää lukematta jos sattuu silmään tai mikäli teksti ei ole kirjoitettu täydellisellä kirjakielellä. Itseä ei ainakaan tällaisella sivulla häiritse tekstin ulkoasu.

 6. mimi sanoo:

  Ihan tiedoksi näille vinkujille; Tämä on miun facebookkiin kirjoittama status jonka joku kavereista on lähettäny tänne suoraan kopioituna. Siinä syy siihen kirjoitusasuun. Ihme ininää turhasta 😀

  • aprikoos sanoo:

   Joku kaverisi kopioi tekstiäsi sanasta sanaan ja suurin ongelma on, kun sen kieliopista nipotetaan?

 7. Juu.. sanoo:

  Jaa. No ei ihme, että äidinkielen taito karisee karisemistaan, kerta on ihan sama millä ”nokumääsiis totaniinku näin et..” -tyylillä tarinat kirjoitetaan.
  Ei varmaan kuluta ihan hirveästi aikaa ja voimia, mikäli kirjoittaa tekstin selkeämpään muotoon.

 8. marja sanoo:

  Aika surullista että kukaan täällä ei ole ihmetellyt tuon aasin käytöstä vaan itkevät siitä kun eivät näköjään osaa lukea kuin kirjakieltä..

  • Vielä surullisempaa: sanoo:

   Antaa yleisestä sivistystasosta aika tarkan kuvan, mikäli on ihan sama, minkälaista tekstiä missäkin suolletaan. Tai mikäli jos annetaan parannusehdotuksen tällaisten tekstien puhtaaksikirjoittamiseksi, alkaa vinkuminen kirjakielestä.

 9. Saunamajuir sanoo:

  Mitäs jos jätetään se yksi parannusehdotus, ei kommentoida sitä ja pysytään asian äärellä eikä viedä keskustelua turhuuksiin. Jos kerran jo joku sanoi että kannattaa kirjoittaa selvemmin, ei sitä sen enempää tarvitse kinata.

 10. Huokaus sanoo:

  Miksi piti erokseen mainita se maahanmuuttaja kuskin kohdalla?

 11. Blueberry sanoo:

  ”Asiakas on aina oikeassa” otetaan aivan liian kirjallisesti… Useimmille se tarkoittaa myös just tätä, että osattaisiin lukea ajatukset! Hohhoh.

 12. Stadin dösäkuski sanoo:

  Heh, asiakas on aina väärässä. Terv. dösäkuski Stadista.

 13. Jooo... sanoo:

  Joo, kyllähän noi bussikuskit saa kaikenlaista kuulla ja nähdä…

  itse todistin kerran bussimatkalla turusta asuinkaupunkiini, kun pienessä maistissa oleva Herra Maailmanomistaja (oikein puku päällä ja kaikki) järjesti pienen kohtauksen… huudatti ensin omaa radiotaan aika kovalla, kuski sitten kysyi että ”onko teostot maksettu” ja siitähän riemu repes…

  raision kohdalla kuski sai kuulla olevansa epäkohteliain kuski ketä tämä maailmanomistaja oli koskaan tavannut… antoipa vielä ohjeita miten kuskin pitäisi olla ovella tervehtimässä ”tervetuloa, tervetuloa” kun asiakkat nousee bussiin…

  tyyppi jäi maskussa pois… onneksi…

  isä oli 70-luvulla hesassa bussikuskina… kertoi joskus tarinaa kun oli joutunut kännipäisiä asiakkaita vastaan puolustautumaan pampun ja pippurikaasun kanssa… 29 tyyppiä oli kuulemma lähtenyt putkaan kyseiseltä vuorolta 😀

 14. Badgeville sanoo:

  Odotin Reino:a sanovan jotain tähän tyyliin: Tämän takia vältän busseja, asiakaspalvelua ei löydy ja ollaan töykeitä. Mutta oma kommentti: Hymähdin vikassa lauseessa.

 15. Siivooja90 sanoo:

  Noi pukumiehet/naiset on pahimpia mitä tiedän,hieno koulutus ei todellakaan takaa käytöstapoja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *