Olisiko ketään miestä paikalla?

Kauppaamme tuli eräs vanhemman puoleinen mieshenkilö. Vähän arastellen tuli kysymään, minun olessa täyttelemässä lihahyllyjä, että onko ketään mies myyjää paikalla. Kysymystä hieman ihmettelin,mutta sanoin että tällä hetkellä ainoa miesmyyjämme on kassalle, mutta voinko minä auttaa.
Hetken aikaa sain onkia tietoa, että mistä on kysymys, kunnes mies sanoi että tankkauspisteessä on jotain vikaa. No minä reippaana tyttönä katsomaan miehen vastalauseista huolimatta mikä vikana. Ainoa ongelma oli ettei mies vain OSANNUT tankata. Laitteessa ei ollut mitään vikaa, eniten huvitti etten itse ole ikinä tankannut käytännössä,mutta silti osasin oikein ohjastaa, vaikka niin kovasti taitojani epäiltiin 🙂

– Vain nainen? –

Jaa tämä tarina:

16 kommenttia

 1. Ilmaveijari sanoo:

  Olisi kiva kuulla näiden miehiä kaipaavien ihmisten tapauksessa että millä paikkakunnalla on noin vanhanaikaista väkeä. Pääkaupungin asukkina tuntuu aika menneiltä vuosikymmeniltä tai -sadoilta.

 2. Niinh.... sanoo:

  Tai sitten nämä vanhemmat miehet haluavat olla herrasmiehiä, eivätkä tahdo naisen likaavan käsiään vähäpätöisen asiansa vuoksi. Jokainen tulkitsee miten haluaa, heti-kaikki-mulle-nyt prinsessat varsinkin.

  • Mimme sanoo:

   Taitaa olla kyseessä tällainen väärällä vuosisadalla elävä mieshenkilö? Tuollainenkin on vähättelyä, kun ajatellaan, etteivät naiset haluaisi liata käsiään.

 3. -joku- sanoo:

  ”Olisi kiva kuulla näiden miehiä kaipaavien ihmisten tapauksessa että millä paikkakunnalla on noin vanhanaikaista väkeä.”

  Minulle jäi tästä muuten vaikutelma, että hän haluaa miesmyyjän, koska ei kehtaa myöntää naiselle, ettei osaa tankata. 😀

  Oikeastaan vaikutelma johtui sanavalinnasta ”arastella”. Tai siis: miesten ylivoimaisuuteen uskovat miesaasit tuppaavat tälläisissä tarinoissa lähestyä naismyyjää ylimielisenä ja polleana, mutta arkailu kertoo minusta enemmän vaivautuneisuudesta tai noloudesta.

 4. Juuu sanoo:

  Naiset osaavat ihan saman homman, kysyä siis naismyyjää. Työskentelen urheiluliikkeessä tekstiilipuolella ja olen mies. Monta kertaa viikossa törmään samaan kysymykseen tai vastaavasti eivät halua apua mutta kun selkäni käännän, niin naismyyjän apu kyllä kelpaa.

  • Mimme sanoo:

   Vaikka naiset osaisivat saman homman, niin tekeekö se asiasta yhtään hyväksyttävämpää? Naiset kuitenkin varmaan ajattelevat harvemmin, ettei miesmyyjä osaisi auttaa. Itse saattaisin tosin urheiluliikkeessä etsiä käsiini naismyyjän, jos haluaisin esimerkiksi kysellä urhelurintsikoista. Vähemmän noloa ja vastauksissa todennäköisesti omakohtainen kokemus.

 5. Kazya sanoo:

  Siis mä olen 100% varma että mies tiesi ongelmansa olevan ettei hän osaa tankata. Jos itselläni olisi vastaava tilanne niin minunkin olisi vaikeampi myöntää näin pahaa kädettömyyttä naispuoliselle henkilölle. Miehelle taas voisin sanoa suoraan että ”Tuutkos neuvomaan kun en osaa tankata.”

 6. Huoltsikalla sanoo:

  Haha! Huoltsikalla tää on niin arkipäivää. Kerrankin eräs nainen tuli sisään ja katseli hetken ympärilleen ja kysyi sitten että olisiko paikalla ketään miestä. Sillä hetkellä ainoa miesmyyjämme ei ollut vuorossa, joten kysyin että olisinko voinut auttaa jotenkin. Nainen epäröi hetken ja totesi sitten, että pyyhkijän sulkia olisi vailla. Minä kysyin millainen auto hänellä on ja näytin hänelle millaiset sulat hänen autoonsa sopii. Nainen totesi siihen hieman epäluuloisena, että hän menee ostamaan sulat jostain muualta. Miesmyyjä olisi antanut hänelle aivan saman vastauksen kuin minäkin, mutta koska satun olemaan nuori nainen niin eihän ammattitaitooni voi luottaa. 😀

 7. forit sanoo:

  Itse olen töissä urheiluliikkeessä ja olen nuori nainen. Kohtaan melko usein miehiä/naisia jotka kysyvät miesmyyjää halutessaan ostaa jääkiekko- tai pyöräilytuotteita. Olen kuitenkin ollut samassa työpaikassa monta vuotta ja osaan varmasti etsiä asiakkaalle esim. oikeankokoisen sisärenkaan tai esitellä hokkareita.
  Pakko tunnustaa, välillä olen hieman vahingoniloinen kun kysyn (mies)asiakkaalta kaipaako hän apua ja asiakas toteaa odottavansa miespuolista myyjää. Kun miespuolinen myyjämme vapautuu ja selviää että asiakas tahtoisi verkkapuvun, hän ohjaa asiakkaan takaisin luokseni koska hallitsen tekstiilipuolen PALJON paremmin. Mikäli asiakkaalla on oikeasti sellaista asiaa mihin tarvitaan miesmyyjäämme (esim seuratilaukset) osaan kyllä pyytää hänet paikalle.

 8. Derp sanoo:

  Vanhempi herrasmies, joka osaa autoilla muttei enää tankata, kuulosta- näin lääkärin korvaan muistisairaalle 🙁

 9. ASDASDasad sanoo:

  ”Ohjastaa” tarkoittaa kylläkin hevosten ohjaamista ohjainten avulla.

 10. eijaleena sanoo:

  Mikkelissä mua ei ole olemassa. Ostettiin miehen kanssa tontti, puoliksi, rakennettiin talo, jonka omistamme puoliksi. Sen jälkeen lakkasin olemasta, tie- ja jätemaksut tulevat vain miehen nimellä ja esim. S-ryhmän mainospostit allakoineen miehen nimellä. Vaikka tuo ei ole koskaan siellä korttiaan käyttänyt ja pääkortti on minun nimelläni. Maalla siis nainen ei osaa eikä ole.

 11. Elektro sanoo:

  Nä on taas niin näitä. Itse olin töissä elektroniikkaliikkeessä ja aihe on aina koehtonut minua, olin siinä myöskin hyvä. Harmi, että naisena sain kokea myös sen, että miehet huusivat jo ovelta ”HALUAN MIESMYYJÄN” kun vasta katseemme kohtasivat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *