Leluostoksilla

Olen töissä pienehköllä paikkakunnalla lelu/lahjatavaramyymälässä. Valikoima on luonnollisesti suppeampi kuin isoilla paikkakunnilla tai nettikaupoissa. Hinnat ovat jokseenkin kilpailukykyiset ja niiden miettimiseen käytetään aikaa ja otetaan selvää mitä muualla maksavat jne. Paketointi, pussi ja asiantunteva palvelu kuuluvat asiaan. Nyt on joulukaupan jälkeen kuppi täynnä (loman tarpeessa?). Suurin osa palautteesta on kannustavaa ja asiakkaat ihania.

Aasiakastapauksia

– voinko palauttaa tuotteen jos löydämme viikonloppuna saman halvemmalla kun käymme ostoksilla ostoskeskuksessa? Jos nämä vaikka loppuu täältä, enkä sitten saakaan koko tuotetta…
– eihän täällä ole mitään, huutaa asiakas tultuaan myymälään kaksi päivää joulun jälkeen. Asiakas oli ostanut joululahjat toiselta paikkakunnalta, kuten valitettavan moni muukin.
– onko teillä XX tuotetta? Olen etsinyt netistä joka paikasta ja käynyt eri paikkakuntien ostoskeskuksissa ja nyt viimeisenä tulin tänne (oman paikkakuntani) lelukauppaan. Onhan sulla se hyllyssä, onhan? Ai ei ole enää… just, tästä kylästä ei saa kyllä ikinä mitään!
– voinko varata tuotteen? Tulen hakemaan sitten mahdollisesti päivää ennen joulu-aattoa?
– kannattaisin niin mielelläni paikallista jos mulla ois varaa (tarkoittaa mitä?). Toivottavasti ihmiset käy täällä, ihanaa että meillä on oma lelukauppa täällä. Heippa ja hyviä myyntejä sulle.
– sulla on varmaan nyt joulun alla ihan kissanpäivät. Me lähdetään huomenna ostoskeskukseen X ostoksille, mä tuun sitten kattoon jos jää jotain ostettavaa vielä. Ainahan pitää paikallista kannattaa.
– tilapäivitys ystävillä “ostoksille ostoskeskukseen X” “joululahjat hommattu lapsille” jne. Eipä näkynyt oman kotikunnan kaupoilla, ei.
– sulla pitäis olla valikoimassa XX ja XX ja XX ja XX jne. No, mutta hei täytyy mennä, toivottavasti sulla käy paljon asiakkaita.
– mä just tilasin ton netistä, en arvannut että sulla olisi kans näitä. Harmi.

Huh, helpotti 🙂

– Kivijalkakaupassa –

17 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *