Jokapäiväistä kuunneltavaa

Olipa töissä kahvilassa tai muussa asiakaspalvelupaikassa, niin nämä on jokapäiväistä kuunneltavaa:

Minä: Tarvitsetteko kuitin? Tai kun automaattisesti kuittia tarjoan….

Aasiakas: En tarvitse! / Pane se kuule mappi ööhön! / Pistä se omiin mappeihin! / Ei käy verotukseen! / Mitä minä sillä teen! / No anna se kuitti jo! / Mä tarviin sen kuitin,no?! (kassakone nyt raksuttaa aikansa sitä kuittia,enkä voi sen ulostuloa koneelta jouduttaa) / Heh heh, pitää laittaa se verotukseen,heh heh / ..jne.

Muita asioita:
– Aasiakas luulee olevansa vitsikäs, kun kommentoi reikämunkin olemusta kassatyöntekijän alapään kokoon reiän suhteen!
– Laita kuule se loppu omistasi,heh (kun rahat ei riitä ostosten tekoon).
– Vink vink (silmää iskien), ala-arvoisia juttuja, luullen, että se kassa (nainen) on sillätöin että seuraa siinä hakee miesasiakkaista!
– Haista vi##u ja muita haistatuksia
– Toimitaan kuin etana ja kaivellaan kaaaiikeeessa rauhassa rahapussia laskien kolikoita, jotka ei riitäkkään ja sitten setelipuolelle, heh heh, tai maksetaanpa kortilla..ja ei osata sitäkään käyttää kun tökitään kortti koneeseen ja heti pois ja hups…uudelleen..aaarghhh!!

Aspan hommat persiistä monien aasiakkaiden takia.

Jaa tämä tarina:

3 kommenttia

 1. Brain sanoo:

  35 vuotta edustusravintolahommaa tehneenä en voi kuin ihmetellä tätä nykyistä kuitintyrkytysmaniaa. Ravintoloissa ei koskaan ollut ongelmaa kuittien kanssa, ne tulostettiin ja pläjäytettiin asiakkaan eteen tiskiin tai pöytään. Ei tarvinnut jokaiselle naukua että saako olla kuittia tai ei. Asiakas joko otti tai jätti kuittinsa. Usein ihan perusjärjenkäyttö on sallittua.

  • Yksikaksikolme sanoo:

   Meillä ei kassassa ole kuittimuistia, joten kun se kuitti on kertaalleen roskiin heitetty, niin siitä ei sitten kopiota mitenkään kätevästi saa. Aina jos en erikseen kysele näistä kuiteista, ne jää siihen tiskille, ja kun olen ne siitä siivonnut, tullaan torumaan etteivät saaneet kuittia. Helpompi vaan kysyä suoraan kuin alkaa niitä kuitteja rahanpalautuksen kautta vääntää.

 2. Purkka sanoo:

  Ärsyttää myös ne asiakkaat, jotka kuitin ojentamisen jälkeen viskaavat sen takaisin kassalle, minulle syliin, tai ryttäävät ja heittävät lattialle vaikka roskiskin olisi siinä vieressä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *