Junia siivoamassa, osa II

Aiempi tarinani löytyy tästä: http://www.aasiakas.net/junia-siivoamassa

Olin töissä ja nousemassa junaan, joka siirretään laiturilta varikolle odottamaan yön yli seuraavaa aamua. Tehtävänäni oli siivota se varikollaoloaikana.

Viereeni ilmestyy kaveri, joka on nauttinut jotain muutakin kuin kansalaisluottamusta. Hän tulee minulta kyselemään mahdollisuutta päästä paikkakunnalle X. Kerron, että tähän aikaan ei enää kulje junia sinne, vaan seuraavan kerran liikenteeseen pääsee aamulla klo: yy.yy.

Hän huutaa minulle naama punaisena, että “valehtelet valehetelet, sillä tuo juna näkyy menevän sinne.” ja osoittaa junaa, jota ollaan siirtämässä varikolle. (Juna on tullut paikkakunnalta X ja se lukee junan kyljessä lähtöpaikkana) Kerron, että en valehtele, vaan että se siirretään varikolle.

Tämä ei miestä tyydytä, vaan hän alkaa väittelemään kanssani. Lopulta joudun seisomaan miehen kanssa juttelemassa laiturilla kunnes juna siirretään varikolle, jotta mies ei nouse junaan ja kävelemään itse sinne perässä kyydin saamisen sijaan.

– wead –

Kirjoita kommentti

2 Kommenttia artikkelissa "Junia siivoamassa, osa II"

avatar
Järjestä:   uusin | vanhin | eniten ääniä
Piu
Vieras

Pakko ihmetellä että miten tyhmä voi ihminen olla. Itsekin siivooja, ja en todellakaan jäisi sekavan ja oletusarvoisesti hieman aggressiivisen ihmisen seuraan vain katsoakseni ettei mene siivouskohteeseen. Tuollaissakin paikassa varmasti vartijoita, ilmoitusta niille jotta poistavat henkilön alueelta jonne ei kuulu, jotta pääset itse jatkamaan töitä. Perus järkeä voi käyttää eikä asettaa itseään vaaraan ja itkeä myöhemmin kun “oli pakko”.

wpDiscuz