Kahvikupin hinta

Meillä on valikoimissa yksi kahvikupin koko ja hinta. En voi varastaa työnantajaltani sen takia, että aasiakas ottaa puolikuppia, alle puolikuppia, vähän…minä otin näin vähän, en maksa kuin puolikuppia, ethän sä perrrklll peri koko hintaa kun on näin vähän, en tule ikinä enää tänne, eikö teillä ole pienempiä kuppeja, minä en voi juoda koko kuppia, et peri koko hintaa!! Aasiakkaat määrää jo sen kahvikupin hinnan! Voi perrkules mitä tolloja!

Jaa tämä tarina:

3 kommenttia

  1. Pate sanoo:

    Jokainen voi äänestää jaloillaan ja jättää kahvin ostamatta paikoista missä siitä pyydetään yksin kertaisesti liikaa.

  2. No niinpä... sanoo:

    Joisivat pihit paskiaiset sen kahvinsa kotonaan, niin tulisi paljon halvemmaksi. 😂Muuten ei ärsytä odotella jonossa, jokaisen asiointi kestää sen verran mitä kestää, mutta nää jokapaikan natkuttajat ovat ärsyttäviä, tääkin niin kallista ja tossa olis suklaata, mieli tekis, mutta maksaa niin paljon, että en osta..vai ostanko 🤔 Ja paljon tää maksaa? Ai niin paljon, emmää tätä otakaan.

  3. jorgos sanoo:

    Tuleeko tuollaisia useinkin? Aivan mahdottomia ihmisiä sitä onkin liikkeellä. Itse olen oikein tyytyväinen jos kermaa saa lorautettua kuppiin samaan hintaan kuin maitoa, ja vaikkei saisi niin enhän minä siitäkään kassahenkilöä syyttäisi! Taisi ne ilmaiset ämpärit olla suomalaisille liikaa, nyt pitäisi kaikki saada ilmaiseksi..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *