Kaikki pitäis olla aina tarjouksessa

Aasiakas mummo tuli kassalleni kolmen sukkahousupaketin kanssa. Vedin tuotteet normaalisti ja sanoin loppusumman 18€. Asiakas kauhistui hinnasta ja kysyi eikös ne olleet tarjouksessa. Meidän kaupalla on yleensä tapana aina laittaa alennustarra tuotteeseen, mikäli se on alennuksessa ja sanoin mummelille, että tarraa ei näy, että oletteko ottaneet tämän jostain alennuskorista? Mummo sanoi että ei ole. Siinä se sitten voivotteli ja ihmetteli pakatessaan useaan kertaan ääneen, että miten kallista täällä kaupassa on.

Jaa tämä tarina:

4 kommenttia

  1. Hästägaasi sanoo:

    Ja hyvin usein tarjousten kanssa käy niin, että kun yksi tuote firmalta X on tarjouksessa niin se yleistetään koko firman valikoimaan. Muutaman kerran asiakas on ihmetellyt että eikös näiden patukoiden pitäisi olla tarjouksessa, ja vastaus on ollut: Tämä tarjous koskee patukkaa Töttöröö ja sinä olet ostanut patukkaa Rokkenröö.

    Hyvin usein asiakas kuitenkin myöntää mokansa. 🙂

  2. Pera sanoo:

    No onko se ihme että asiakkaalla on vaikea tietää? Ei ole mitään merkintöjä ja yritetään täyttä hintaa ottaa tarjoustuotteistakin jos ei asiakas itse ole tarkkana! Ja onko se asiakkaan työ merkitä mitkä ovat tai eivät tarjouksessa? Voisi selkeästi merkitä tuotteet jotka eivät ole!

    Terveisin Epsome

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *