Kaikki tuntee toimitusjohtajan, mutta toimitusjohtaja ei tunne ketään

Tää lienee alasta riippumatta tuttua, että se valittava asiakas tuntee toimitusjohtajan ja sulla ei ole enää seuraavana päivänä töitä.

Meillä hauskuutena on se että firmalla on sen perustajan nimi, joka ei fataaleista syistä ole enään aikoihin toimarin tointa kyennyt hoitamaan.

Taannoin eräs aasiakas sit antoi täyslaidallisen, suurimman osan sellaisia asioita jotka ei totutusti ollut asiakaspalvelijan syytä, eikä ratkaistavissa.

Lopuksi hän totesi, että tuntee kyseisen herran ja aikoo antaa palautetta viikonloppuna kun tapaavat yhteisen harrastuksensa merkeissä.

Oli kyseisen aasiakkaan ilme mielenkiintoinen ja hiljaisuus aika syvä, kun kyseiselle aasiakkaalle totesin, että mitäpä mahtaa esimerkiksi noi kyseisen ukon omaiset tuumata, kun käyt niitten 1973 vuonna kuolleen sukulaisen kaivamassa haudasta ylös, että pääsette harrastamaan?

Jaa tämä tarina:

4 kommenttia

 1. Ewe sanoo:

  Ei sattuisi olemaan valvontakameran kuvaa? Haluaisin nähdä!

  • mortti sanoo:

   Mukavahan noita olis kattella mutta kun valvontakameran kuvia ei ihan noin vain saa jakaa minne haluaa. 🙁

 2. Putkimies sanoo:

  Hah hah, aasi lankesi todella vanhanaikaiseen.

 3. Anneli sanoo:

  Hah, niitähän potkujahan aasiakkaat jakelee niin usein ettei jaksa enää muuta kuin hymähtää että siitä vaan. Kerran kun mulle soitti rääväsuinen rouva niin en halunnut mitätöidä hänelle lähetettyä laskua. Olisin voinut tehdä sen mutta enpähän tehnyt aasiakkaan käytöksen takia. Loputa hän huusi että tuntee xx henkilön ja saat potkut! Mielenkiintoista tässä oli se että kyseinen xx on ihan eri toimialan johdossa. Mitäpä siihen lisäämään, että ok, minäpä jään odottelemaan niitä potkuja 😀 Lasku oli muuten 5,90 e.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *