Siivooja hoitaa

Olin eräs vuosi sitten kiireisessä kahvilassa töissä, kun asiakkaakseni saapui päälle kolmikymppinen äiti noin 5v muksunsa kanssa. He maksoivat ostokset ja menivät pöytään. Menin siivoamaan salin pöytiä ja lapsi pudotti jäätelöroskan lattialle. Äiti katsoi kun lapsi alkoi kavuta penkiltä noukkimaan roskaa tarjottimelle ja sanoi ”Et kyllä nosta sitä roskaa likaiselta lattialta, sitä varten on siivoojat!!”. Suu auki jäin tuijottamaan tilannetta ja lopulta kävin protestiksi nostamassa roskan heidän edestään lattialta… Niin ketkäs niitä huonoja tapoja opettaa ja kenelle…

Jaa tämä tarina:

3 kommenttia

  1. Taru sanoo:

    Näin kerran vastaavan tilanteen. Äiti ja tytär kaupan kassalla, tytöltä tipahtaa kuitti lattialle ja kun kumartuu nostamaan sen äiti tuhahtaa: anna olla, täällä on siivoojat sitä varten. Tässä vaiheessa minun, siivoojan, karvat nousee pystyyn. Mutta tyttö nostaa kuitin lattialta ja tokasee, mut mä en haluu olla tyhmä. Ja minä juhlin hiljaa mielessäni!

  2. POMA sanoo:

    Se on jotenkin huvittavaa että jotkut ihmiset luulevat että siivoojien toimenkuvaan ei kuulu muuta kuin roskien poisvienti ja että se olisi homma mikä hoituu suitsait. Mutta sitten kun roskiksia on miljoona ja kaikissa on ainakin se yksi roska plus ne mitkä ovat tipahtaneet ohi roskiksen, niin siinä tuhraantuu mielestäni aikaa itse ”oikealta” siivoamiselta, eli lattioiden ja pöytien pesulta, wc:den putsaukselta ym.

  3. Anu sanoo:

    Jokapäiväistä siivoojalle, heitetään roskia jopa päin naamaa ja nauretasn päälle…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *