Tuote ei vastaa kuvausta…

Kaikista tuotteistamme on ravintolassa kuvalliset kuvat sekä tarkka selostus sisällöstä. Valitettavasti kuitenkin lukutaidottomuus ja/tai kuvan ymmärtäminen on liian haastava tehtävä aina välillä. Viimeisessä tapauksessa Aasiakas tilasi tuotteen joka oli tehty juuri niinkuin kuvattu. Kuitenkin tultiin pää punaisena huutamaan että tuote on jotain muuta mitä piti olla. Erikoista että joillakin on taipumus kuvitella tuotteesta joku ihan muu, vaikka kuvien avulla viimeistään luulisi sisällön selviävän.

Jaa tämä tarina:

5 kommenttia

 1. Snake sanoo:

  Niin, tuolla suuressa lännen ihmeessä jota myös Amerikaksi kutsutaan, eräs asiakas oli haastanut Subwayn oikeuteen koska hänen footlong oli ollut ”vain” yksitoista tuumaa pitkä. Ja jos minun muisti ei hirveesti valehtele, niin hän jopa voitti sen tapauksen. (Ameriikassa 15 cm subi tunnetaan nimellä six-inch ja 30 cm subi nimellä footlong, eikä tässä tarvitse olla matikkanero ymmärtääkseen että jalka on 12 tuumaa)

 2. Epsome sanoo:

  Hapurilaispikaruokaloiden pöydässä oleva lättänä on aivan erinäköinen kun myyntitiskin yläpuolella kuvassa oleva mehevä hampurilainen.

  • lilin sanoo:

   Meillä joskus oli töissä semmonenn työntekijä joka aina käärittyään hampurilaisen littasi sen käsillänsä lätyksi. Niitä sitten kans tuli aina takasi, koska jos sen hampparin käärii kevyesti sinne paperiin niin se pysyy vielä aivan siistin näkösenä

 3. lenu sanoo:

  ”kuvalliset kuvat” varmaan johdatti asiakasta harhaan 😀

 4. Vieras sanoo:

  Joo, ”lukutaidottomuus” on vissiin monille aika haastavaa, samoin kuin kirjoitustaito.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *