Seisovan pöydän hyväksikäyttöä

Olin joitakin vuosia sitten töissä tarjoilijana lomapaikassa, jossa tarjottiin aamupalaa seisovasta pöydästä. Eräänä aamuna keski-ikäinen nainen tuli kysymään muovipussia.

”Ei meillä kyllä ole kuin näitä roskapusseja (näytän pussia), mihin tarkoitukseen sitä tarvitsette?”

”Voi kyllä se roskapussi käy mainiosti, laitan siihen näitä eväsleipiä!” Nainen näyttää aamupalapöydästä tekemiään leipiä ja ottaa pussin.

Jaa tämä tarina:

3 kommenttia

 1. jepjou sanoo:

  Tainnu suomalainen ottaa mallia saksalaisista. Nehän tunkee joka ikisen mahdollisen aukon täyteen buffetista ja karkaa muualle mussuttelemaan

  • Maksava asiakas sanoo:

   Tämän tempun taitaa osata härskit eläkeläisrouvat ympäri maailman. Kerran sivusta seurasin, kun Virosta Suomeen matkaavalla laivalla kaksi venäjänkielistä rouvaa tekivät kovaa tahtia evässämpylöitä ja tunkivat niitä kookkaaseen käsilaukkuun. Venäjää puhuva miestarjoilija huomasi tämän ja tuli heidän toimia kieltämään määrätietoisin elkein. Rouvat näyttivät olevan hyvin yllättyneitä, tietämättömiä ja hyvin pahoillaan. En kieltä osaa, mutta heidän eleensä ja äänensävynsä näytti sellaiselta. Heti kun tarjoilija oli häipynyt näkyvistä, niin evästen kasaaminen jatkui. Nyt toinen kyttäsi tarjoilijoita ja toinen teki eväitä. He eivät olleet moksiskaan naapuripöydän paheksuvista katseista ja päänsä pyörittelijöistä. Ei selvästikkään ollut rouvilla eka kerta.

 2. Alte Gubbe sanoo:

  Eiköhän tämä ole urbaani tarina 60-luvulta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *