Käytöstavat kaupassa

Olin laittamassa juomia hyllyyn töissäni kaupassa ja näin toisella silmällä että suklaita kurotteleva nainen tipautti yhden suklaalevyn lattialle. Hän vilkaisi nopeasti minua, katsoin muualle, ja tämä jatkoi suklaansa kurottelua sillä lattialle tipahtanut levy oli selkeästi väärää makua. Pysyttelin kuitenkin maisemissa ihan vain mielenkiinnosta, nähdäkseni aikooko tämä ihminen nostaa tiputtamansa tuotteen… Menin hyllyn taakse. Nainen oli ujuttamassa suklaata hyllyn alle kenkänsä kärjellä kun astuin esiin hyllyn takaa. Katsoin naista pistävästi. Tämä jähmettyi ja esitti tietämätöntä. Astuin taas pois naisen katsekentästä. Kun tulin takaisin oli levy kulkemassa jälleen kerran hyllyn alle pölyttymään. Katsoin naista taas “ettäs kehtaat”- katseella aivan parin metrin päässä, mutta tämä kääntyi pokkana pois ja kipitti kassalle oman suklaansa kanssa.

Myyjänä olen tottunut noukkimaan tuotteita lattioilta, laittamaan niitä oikeille pakoilleen vääristä hyllyistä tai ties mistä ja asiakkaan rikottua vahigossa tuotteen normaali vastaus on iloinen; “Ei se mitään! Vahinkoja sattuu!” Mutta tässä tapauksessa teki mieli noukkia tuote lattialta, mennä naisen perään, ojentaa tämä hänelle kassalla ja sanoa “teiltä unohtui jotain!”

Kirjoita kommentti

4 Kommenttia artikkelissa "Käytöstavat kaupassa"

avatar
Järjestä:   uusin | vanhin | eniten ääniä
Harri
Vieras

Samalla vaivalla olisit osoittanut hieman asiakaspalvelua… siitähän sulle maksetaan myös.

Hästägaasi
Vieras

“Mutta tässä tapauksessa teki mieli noukkia tuote lattialta, mennä naisen perään, ojentaa tämä hänelle kassalla ja sanoa ”teiltä unohtui jotain!””

Olisit vain tehnyt niin. Tuolla perseilyllä aasi kyllä ansaitsee sen. 😉

:DDD
Vieras

Tuo on kyllä jännä. 😀 Meilläkin on joskus korien pohjalla jotain mainospahveja ja jos sen korin oikein reippaalla otteella pyöräyttää itselleen niin se mainos saattaa sieltä lentää lattialle….ei se mitään, sitä sattuu, mutta huvittavaa seurata miten ihmiset välillä oikeasti näkevät vaivaa saadakseen potkittua sen piiloon, ei tule mieleen, että nopeinta olisi vain nostaa se takaisin.

Jossu
Vieras

Olenko mä harvinainen asiakas kun nostelen muidenkin tiputtamia tuotteita lattialta??

wpDiscuz