Oven löytämisen vaikeus

Meillä oli juuri myymälässä ollut suurehko remontti, jonka yhteydessä oviaukkoa kavennettiin 9:stä metristä 6:n metriin. Koko oven leveydeltä on noin metrin mittaisia lasilevyjä, jotka avaamme kun liike avautuu.

Tänä ihanana sunnuntaiaamuna työtoverini meni avaamaan ovia ja sai heti kiukkuisen naisihmisen kimppuunsa siitä, miten on mahdotonta löytää meidän oveamme. Että missä se on?
Työkaveri yritti siinä sanoa, että rouva seisoo ovella ja pääsee sisään heti, kun kauppa on auki (eli ne lasilevyt vedetty sivuun) mutta ei mennyt perille asti. Rouva jatkaa paasaamista siitä miten voi olla näin huonosti merkitty ovi jne.

Henkäystä myöhemmin hän tuli minun kimppuuni kassalle ja sain kuulla saman lätinän uudelleen (selkeästi itsensä toistaminen ei kyllästyttänyt häntä). Olin aivan pihalla tilanteesta ja ihmettelin vain, että onhan tuota vähän kavennettu. Luulin siis hänen puhuvan myymälän kokemista muutoksista. Vaan ei, hänen mielestään tuo 6 metriä ovea oli selkeästi liian vähän.

Kirjoita kommentti

2 Kommenttia artikkelissa "Oven löytämisen vaikeus"

avatar
Järjestä:   uusin | vanhin | eniten ääniä
Hotdog
Vieras

Ego ei mahtunut sisälle 😀

Hannu
Vieras

Toisaalta, kyllähän sitä kotonakin kävelee päin sohvapöytää jos mokoma on edes muutaman sentin liikkunut. Eli omalla omituisella tavalla ymmärrän tuon ongelman, kun oviaukko on kapeampi kuin ennen 🙂

wpDiscuz