Kesävaatteiden vaihto-oikeus talvivaatteisiin

Keski ikäinen nainen pelmahtaa vaateliikkeeseen sisälle puolikuudelta. Tervehdin asiakasta ja kysyn tarvitseeko hän apua vai haluaako ihan itse katsella. Hän katselee oli vastaus.

Hetken päästä kun on tarkastanut liikkeen vaatteet läpi hän tulee luokseni ja kysyy: Ostin kesäkuun alussa teiltä housut ja pari tunikaa. Tunikat olivat tosi hyviä ja housujakin hän on kuulemma käyttänyt jopa yhden kerran. Lisää vielä siihen, että hänellä on kuitti mukana ja kaivaa sen esille. Näyttää kuittia ja asia pitää paikkansa on ostanut aivan kesäkuun alussa kesä malliston tunikoita pari kappaletta ja yhdet kesähousut! Sitten hän alkaa kertomaan, että on pitänyt housuja kerran vain jalassaan ja nyt hän haluaisi vaihtaa ne johonkin toiseen ko. merkin vaatteeseen tai saada hyvitystä siitä, että niitä on vain kerran käytetty! Housut nyt eivät tietenkään olleet mukana vain kuitti jota vastaa än hän ajatteli vaihdon tapahtuvan. Minä kertomaa, että jos housuissa olisi ollut jotakin vikaa tiettynä aikana ostotapahtuman jälkeen se olisi ollut mahdollista vaihtaa/hyvittää. Mutta näin 5 kk ostotapahtuman jälkeen en voi mitenkään vaihtaa kesä housuja talvimalliston vaatteisiin. Että näin!!!

Jaa tämä tarina:

4 kommenttia

 1. Nakke3 sanoo:

  Kerrankin asiallinen vastaus asiakkaalle, eikä pelkkää vittuilua ja haukkumista, kuten usein näillä ”asiakaspalvelijoilla” on tapana.

  • \"Juntunen\" sanoo:

   Nakke, tämä on sinänsä ironista, että itse uliset joka hiton asiasta ja haukut kaikkia joiden mielipiteitä et vain ymmärrä. Eli yrität kohottaa itseäsi = FAIL.

  • ilda sanoo:

   Taidat olla yks noista aasiakkaista

 2. sydney sanoo:

  Meilläki käy noita. Miten ihmiset kehtaaki MONEN KUUKAUDEN jälkeen tulla ja yrittää vaihtaa? Se on ihan oma moka jos ei oo sovittanu vaatetta kaupas tai kotona, turha sitte puolen vuoden päästä tulla katuma päälle ku ei oo tullutkaa käytettyä… Kauppojen ei edes tarvitse ottaa vastaan mitään, ainoastaan vialliset on korvattava. Vaihto/palautus on toki hyvää asiakaspalvelua, johon kauppa itse saa määrittää rajansa. Meilläki kerran yks aasi tuli aivan hermona kauppaan ja halus palauttaa housut, koska niissä ei ollut taskuja, ja hän aivan ehdottomasti halus taskut… Kummasti senki asian huomas vasta kotona, ja kyseinen tuote oli ALE-tuote, joten ei vaihto onnistunut. Jälleen kerran aasi ilmoitti että ei meillä enää ikinä asioi vaan vie rahansa muualle ja myyjät on idiootteja… KAs kummaa ei menny ku pari viikkoa nii sielähän tämä taas viipotti ostoksilla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *