Kiitos kaikille ihanille asiakkaille!

Kaikki valittavat täällä todellisista aasiakkaista, joita tosiaan löytyy jokalähtöön, varsinkin siellä surullisen kuuluisalla kaupan kassalla. Minun tarinani on erilainen. Olen pienessä kaupassa töissä ja meillä asiakasta _palvellaan_.

Nykyään juuri mistään ei saa hyvää palvelua. Tuntuu itsestä hyvälle, että joka viikko asiakkaat antavat suoraa palautetta meille asiakaspalvelijoille hyvästä palvelusta. Toisaalta tuntuu surulliselta, sillä meillä palvellaan ihan
tavallisesti, samanlaisesti kuin jo vuosikymmeniä. Muualla vaan on taso laskenut aivan tolkuttomasti ja palvelua ei saa juuri mistään. Ei se ole teidän aasiakaspalvelijoiden vika, vaan halpis-krääsä-kauppojen sekä ruokakauppojen, jotka kaikki välittävät vain siitä mitä kirstuun kilahtaa. Ja silloinhan ei ole ihme, etteivät työtekijät välitä yrityksestä tai omaa palveluasennetta, jos yrityskään ei välitä työntekijöistään.

Niinpä niin. Kyllä se oikea asiakaspalvelija kantaa vaikka kaupan jokaisen tuotteen asiakkaan eteen yksi kerrallaan, jos asiakas näin toivoo. Ja pyöristetään sentit vähintään pois, jos asiakas tinkaa. Ja kannetaan kaikki asiakkaalle vielä autoonkin, jos niikseen tulee, lämpimien kiitosten kera. Tietenkin kohtuudella, mutta jos kiirettä ei ole, niin miksi ei palvelisi samalla hyvin. Tai aina mahdollisimman hyvin, oli kiirettä tai ei. Työtänihän se on ja pidän siitä oikeasti. Niin se metsä vastaa kuin sinne huutaa 🙂

Kiitos siis teille kaikille ihanille asiakkaille! Teidän ansiostanne työni on ihanaa.

– Metsis1523 –

Jaa tämä tarina:

3 kommenttia

  1. Jyrki sanoo:

    Ladi fucking da. Mene, elitisti, boutiqueesi palvelemaan ihanuuksiakkaitasi ihan keskenäsi. Meitä ketään ei kiinnosta. Todellakaan.

  2. Lakt sanoo:

    Provo, johon kukaan ei tarttunutkaan.

  3. Anssi sanoo:

    Ei sitä omaa ky*pää tarvi itse nuolla, joku voi tehdä sen sun puolesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *