kirpputori vs. stockman

En lukenut kaikkia tarinoita niin en tiedä onko täällä jo muita kirppistätejä, mutta anyway tahdon nyt avautua.

1. Asiakkaat menevät tyhjälle/suljetulle kassalle. Tekevätkö he näin prismassa tms? odottavat että myyjä sitten tulee omalta kassaltaan heidän luo heitä palvelemaan?

2. Korit. Tekevätkö asiakkaat näin ruokakaupoissa; tulevat kassallesi ja laskevat täyden korin eteesi ja jäävät tuijottamaan. Jos et heti reagoi ja ala purkaa asiakkaan ruokakoria kuuluu kiljaisu” pitääkö tääki ite tehdä!?” kovasti homma nopeutuisi jos asiakas lappaisi korista niitä tavaroita samalla kun vedän tuotteita lukijasta.

3. Väärälle kassalle jonottavat. Meillä lukee selkeällä suomenkielellä KASSA kassan yläpuolella ja TILITYKSET tilitysten puolella. Silti asiakkaita menee tilityspuolelle ja närkästyvät kun joutuvat sieltä pois. ” minä olen odottanut tässä monta tuntia!(yeah right) mutta harmi vain, sillä kassalla ei ole viivakoodinlukijaa joten jonon perälle vain. ”mut eihän tääl ees lue!! eiku oho…”

4. ”Täh, eksä meinaa viikata mun verhoja nätisti!?” rouva hyvä, olet nyt itsepalvelukirpputorilla, et Stockmannilla..

5. Myymälävarkaat/näpistelijät/narkkarit. ”Tätätätäää oli toiselta kirpparilta” , ”RASISTI!” , mitä näitä nyt on.. KUKA varastaa kirpputorilta!? voin sanoa että nuorin on 5 vuotais poika, vanhin 80 vuotias mummo. kaikki siltä väliltä, sukupuoleen, ikään, ihonväriin yms katsomatta.

6. Alaikäiset kersat pelikoneella. Ne on k-18. deal with it. älä käy kassaan käsiksi tai huuda rumuuksia, ei ole minun vikani että et ole vielä täysi-ikäinen.

7. ”Miksei 5-vuotias poikani saa ostaa tätä K18- leffaa, tämähän on kirpputori!?”
+ sitten kaikki nämä jotka eivät tervehdi yms. mutta se on ihan arkipäivää meilläpäin..

tätä listaa voisi jatkaa loputtomiin.. kiitos silti kaikille ihanille asiakkaille jotka aina piristävät päivää, harmi vaan että he ovat vähemmistöä asiakaskunnastamme! 🙂

Jaa tämä tarina:

7 kommenttia

 1. ttuuntunut sanoo:

  Kysy seuraavalta K-18 leffasta kitisevältä lapsen vanhemmalta, että onko ok että myyt samalla periaatteella sille lapselle tupakkaa kun tämähän kirpputori. 😀

 2. itu sanoo:

  Ehkä noi kohdan 2 asiakkaat on käyny niillä kirppiksillä millä minäkin: myyjät haluaa mielummin ostokset korissa pöydälle. Näin on tosiaan ollu niillä harvoilla kirppiksillä joilla ite oon käyny ja enemmän ostellu, joten itekki varmaan noin toimisin teilläkin.

 3. Minski sanoo:

  Mä oon pienen paikkakunnan kirpparin täti ja meillä ei oo noita ongelmia. Se mikä kyllä alkaa harmittaa, on se jatkuva tinkiminen. En minä päätä hintoja vaan asiakkaat jotka tuo tavaransa myyntiin. Miksi voi luulla että minä myöskään saan pudottaa heidän hintojansa.

 4. foo sanoo:

  Tuo ”Rasisti!” -huutelu olisi oikeutettua jos suomalaiset kyllä saisivat varastaa, mutta mamuvarkaat otettaisiin kiinni. Näin ei kyllä ole, vaan varas on varas ja joutuu kiinni vaikka olisi minkä värinen.

 5. wallruss sanoo:

  Itsekin suuresti ihmettelin, kun kirpparille vein myyntiin tavaraa eräs kesä. Mukana mm. valkoinen polviin asti ulottuva toppatakki, 3€ ja joku varasti sen! Kuka ihme _varastaa_ kolmen euron toppatakin _heinäkuussa?!_

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *