kirpputori vs. stockman

En lukenut kaikkia tarinoita niin en tiedä onko täällä jo muita kirppistätejä, mutta anyway tahdon nyt avautua.

1. Asiakkaat menevät tyhjälle/suljetulle kassalle. Tekevätkö he näin prismassa tms? odottavat että myyjä sitten tulee omalta kassaltaan heidän luo heitä palvelemaan?

2. Korit. Tekevätkö asiakkaat näin ruokakaupoissa; tulevat kassallesi ja laskevat täyden korin eteesi ja jäävät tuijottamaan. Jos et heti reagoi ja ala purkaa asiakkaan ruokakoria kuuluu kiljaisu” pitääkö tääki ite tehdä!?” kovasti homma nopeutuisi jos asiakas lappaisi korista niitä tavaroita samalla kun vedän tuotteita lukijasta.

3. Väärälle kassalle jonottavat. Meillä lukee selkeällä suomenkielellä KASSA kassan yläpuolella ja TILITYKSET tilitysten puolella. Silti asiakkaita menee tilityspuolelle ja närkästyvät kun joutuvat sieltä pois. ” minä olen odottanut tässä monta tuntia!(yeah right) mutta harmi vain, sillä kassalla ei ole viivakoodinlukijaa joten jonon perälle vain. “mut eihän tääl ees lue!! eiku oho…”

4. “Täh, eksä meinaa viikata mun verhoja nätisti!?” rouva hyvä, olet nyt itsepalvelukirpputorilla, et Stockmannilla..

5. Myymälävarkaat/näpistelijät/narkkarit. “Tätätätäää oli toiselta kirpparilta” , “RASISTI!” , mitä näitä nyt on.. KUKA varastaa kirpputorilta!? voin sanoa että nuorin on 5 vuotais poika, vanhin 80 vuotias mummo. kaikki siltä väliltä, sukupuoleen, ikään, ihonväriin yms katsomatta.

6. Alaikäiset kersat pelikoneella. Ne on k-18. deal with it. älä käy kassaan käsiksi tai huuda rumuuksia, ei ole minun vikani että et ole vielä täysi-ikäinen.

7. “Miksei 5-vuotias poikani saa ostaa tätä K18- leffaa, tämähän on kirpputori!?”
+ sitten kaikki nämä jotka eivät tervehdi yms. mutta se on ihan arkipäivää meilläpäin..

tätä listaa voisi jatkaa loputtomiin.. kiitos silti kaikille ihanille asiakkaille jotka aina piristävät päivää, harmi vaan että he ovat vähemmistöä asiakaskunnastamme! 🙂

7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *