Suun avaamisen suunnaton vaikeus

Olen kassalla, jonoa on jonkin verran. Tulee Asiakas 1 vuoro.

Minä: Hei!
Asiakas 1: Hei. * ojentaa pullonpalautuskuitin*
Minä: Kiitos. * Piippaan pullokuitin ja sitten hihnalla seuraavana olevat tuotteet läpi*
Minä: 22, 40e
Asiakas 1: Nää ei kyllä ole mun ostoksia.
Minä: Ahaa, anteeksi, olivatko nämä teidän?
Asiakas 2: Joo.
Asiakas 1: Mulla oli vaan tää kuitti.
Minä: Selvä, anteeksi, korjataanpa tilanne…

Ja tietenkään järjestelmä ei anna noin vain poistaa pullonpalautuskuittia kuitilta, joten joudun keskeyttämään kuitin, lyömään Asiakas 1:n pullokuitin uudestaan kassaan ja keräämään sen jälkeen Asiakas 2:n tavarat kassalta ja piippaamaan ne uudelleen läpi molempien asiakkaiden paheksuessa vierestä osaamattomuuttaani päitään pudistellen.

Voi rakkaat aasiakkat, miten teidän KUMMANKAAN mieleen ei juolahtanut sanoa minulle mitään siinä vaiheessa kun aloin piippaamaan Asiakas 2:n tuotteita kassasta läpi, olettaen niiden kuuluvan Asiakas 1:llle? Olen kovin pahoillani etten osannut automaattisesti ymmärtää ettette ole samaa seuruetta ja että Asiakas 1:llä ei ollut mitään muuta kuin pullokuitti…

11 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *