kutsu esimies

Asiakas tuli ja valitti tänään ilmaispalvelun laadusta. Sinänsä ihan oikeassa oli, mutta pilasi kyllä mun koko työpäivän valituksellaan, joka kohdistui ei vain tämänpäiväiseen vaan myös siihen, millaista palvelua hän on ennenkin saanut ja missä vaiheessa se alkoi huonontua. Laskeskelin siinä päässäni, että puhuu varmaan mun irtisanomisajan palvelutasosta, mutta en nyt viitsinyt sitä hänelle myöntää ”joo otin tuossa loparit, sen jälkeen ei oo paljon huvittanut palvella, ja oon kuule ollut tosi väsynyt ja parisuhdekin tökkii” – – – niin siis ei näin, vaan vaati esimiehen yhteystietoja ja annoin ne hänelle. Siinäpäs soittelee ja vaatii lopareitani.

Silti jäi ikävä maku suuhun – pomoni itse asiassa tietää, etten ole työkykyinen, joten se ei varmaan tule yllätyksenä. Mutta itselle oli yllätys, että en pystynyt ”rauhoittamaan” asiakasta; ennen olisin pystynyt.

Sellainen ystävänpäivälahja. Terveisiä vaan valittajalle, pian pääset kyllä kehnosta palvelustani eroon – hyvästä myös. Cheese.

– so done –

Jaa tämä tarina:

12 kommenttia

 1. Miksi valitat? sanoo:

  Eli hetkinen… Tuli paha mieli, kun asiakas valitti täysin aiheesta eli siitä, että teet työsi huonosti? Taitaa enemmänkin olla kyseessä aasiakaspalvelija. Sairaslomaa voi ja pitää hakea, jos ei ole työkykyinen. Jos taas menet töihin ja teet työsi huonosti koska ”ei vaan huvita”, se on ihan omaa syytäsi ja olet haukut ansainnut. Tällaisten urpojen takia oikeasti ammattitaitoiset asiakaspalvelijat saavat aiheettomia haukkuja.

 2. Lili sanoo:

  Miten tää asiakas oli aasi jos sun asiakaspalvelussa oli kerran oikeesti vikaa?

 3. Aleksi sanoo:

  Tässä nyt ei kyllä ollut aasi kyseessä, vaan kirjoittaja itse myöntää että on palvellut huonosti ja ”puolusteleekin” sitä vielä…

 4. itu sanoo:

  Jännää, että irtisanoutumisen jälkeen on töykee. Ite olin siinä vaiheessa superystävällinen pahimmillekin k*sipääaasiakkaille.

 5. jinx sanoo:

  Mä en koe, että tässä on kyseessä aasiakas saati aasiakaspalvelija… Kirjottaja vaikuttais vaan elävän p*skaa elämänvaihetta, havainnut olevansa kykenemätön tekemään duuniaan hyvin ja tämän seurauksena ottanut fiksuna ihmisenä loparit. Toi varsinainen stoori vaan kertoo, että kirjottaja ei oo sentään niin masentunut, että asiakkaan huono palaute ei olisi tuntunut missään, jonka vuoksi piti tulla avautumaan tänne. Which is good. Mut toivottavasti kirjottajan rakkauselämä kehittyy ja löytyy itelleen sopivampi duuni. True-aspat osaa pitää hymypokan vaikka elämä kuinka heittelis. Tsemppiä.

  • Superkissa sanoo:

   Hyvä jinx, ihana kommentti näiden empatiakyvyttömien idioottien keskellä! Helppo sieltä on huudella, että ”oot paska asiakaspalvelija ja oot haukkus ansainnut”, kun ei tunne ihmistä eikä tilannetta. Aina ei vaan JAKSA. Ja jos on irtisanoutumisaika eikä ole vielä kiinnostusta jäädä masentumaan neljän seinän sisälle, niin miksi jättää menemättä töihin? Anyways, tsempit täältäkin!

  • almond sanoo:

   Ymmärrän, että elämän potkiessa päähän kaikki haukut tuntuvat erityisen pahalta, mutta asialla on toinenkin puoli eli jos ei tee työtään hyvin niin sitä tavallaan kerjää haukkuja. Itselläkin ollut tuollainen heikko vaihe ja mieluummin nykyään huonona hetkenä menen lenkkipolulle kuntotelineille rasittamaan itseäni niin ettei enää ole voimia olla vihainen. Suosittelen muillekin, jos kunto riittää.

   Siksi toisekseen jos ei ole työkykyinen niin kannattaa käydä työterveyshuollossa ruinaamassa sairaslomaa, myös viimeisiksi ajoiksi. Itseään siinä vain sakottaa, jos ajattelee että ”kohta täältä kuitenkin pääsee pois, hv kaikki”.

 6. Myh sanoo:

  Tuota noin… Onhan se ihan ymmärrettävää, ettei aina jaksa, mutta on kyllä ihan turha tulla tälle palstalle valittamaan, jos jaksamattomuuden seurauksena saa asiakkaalta haukut. Toki ymmärrän senkin, että palautetta voi antaa monella eri tapaa, ja ilmeisesti a(a)siakas on ollut turhankin töykeä, mutta on silti myös ymmärrettävää, että tyyppi vie asian esimiehelle, jos sinä et ole osaannut korvata (pahoitella rehellisesti) tai selittää asiaa mitenkään.

  P.S Itse olen ollut töissä masentuneena (en tiedä oletko sinä masentunut, kunhan viittaan Jinxin kommenttiin), eikä minulla ole ollut mitään ongelmia pitää yllä hyvää palvelutasoa, vaikka aasiakkaat ovatkin saaneet helpommin pahan mielen. Ja kun työkyky ei enää ollut tarpeeksi hyvä, irtisanouduin (työskentelin silloin opintojen ohella).

  • Myh sanoo:

   ^^ siis vaikka asiakkaat ovatkin saaneet helpommin pahoitettua _minun_ mieleni

 7. Ällisynyt! sanoo:

  ”Paras ystävänpäivälahja”, tosiaan… Paras ystävänpäivälahja aasiakaspalvelijalle, joka ei osaa pitää niitä töitänsä ja yksityiselämäänsä toisistaan erillään.

  Vaikka miten ne kotiasiat olisikin huonosti ja töissä irtisanomisaika meneillään, niin se ei tarkoita sitä, etteikö tästä huolimatta voisi edes yrittää työntää ne kotiasiat pois mielestään siellä työpakalla ollessaan ja käyttäytyä kuten asiakaspalvelussa asiakkaita kohtaan normaalisti käyttäydytään ja hoitaa niitä töitänsä kunnialla viimeiseen työpäivään asti.

  Kaikki sympatiat menevät tuolle kyseiselle syyttömälle asiakkaalle… No, toivottavasti tämä kyseinen aasiakaspalvelija otti edes jotain opikseen tuosta kyseisestä työpäivästä…

 8. rottanpää sanoo:

  Tässä ei ole kyllä ollut mitään aasiakasta. Jos asiakas saa huonoa palvelua, on sillä täysi oikeus valittaa aiheesta.

  Mutta mielestäni huono palvelu on tässä tilanteessa ollut täysin ymmärrettävää. Mutta se vaan ei tee asiakaan valituksesta yhtään sen asiattomampaa.

  Summa summarum, mielestäni tässä ei ole ollut aasiakasta eikä aasiakaspalvelijaa.

 9. Ilmaveijari sanoo:

  Itse otan masentuneena vähemmän stressiä työhommista kuin muuten, kun ihmisten ilkeys tuntuu normaalimmalta silloin. Tai siihen ei vain jaksa kiinnittää huomiota. Vähän väsyneen oloisena vain hymyilen ja kiitän ja jatkan seuraavaan hommaan. Ymmärrän kyllä, että aika monelle tulee mieleen ongelmien purkaminen omaan työhönsä. Minulla ei ylpeys anna myöten tehdä asioita huonosti masentuneenakaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *