Kyllä pitäis tietää/muistaa/nähdä…

Olen töissä eräässä lähikaupassa ja siellä sattuu kohtaamaan jos jonkinmoista aasiakasta.

1. Heti aamusta tullaan jo kysymään jotain erikoisempaa tuotetta, joka on sattumoisin loppunut. Jos kyseinen tuote on liha-eines-osastolla ja rullakoita on tullut viisi tälle osastolle, on lähes mahdotonta lähteä näistä viidestä hakemaan ylipäätänsä mitään kielileikettä tj. mitä saapuu 1-2 pakettia, koska tuotetta ei sen enempää kulje muutenkaan.. Tällaisesta tilanteesta olen saanut haukut.. Röntgenenkatsetta siis olisi tarvittu.

2. Eräs pappa kysyi 1-oluen ostettuaan, että tiedänkös, mitä erikoista siinä oluessa oli? Vastasin hetken mietittyäni, että “Olisiko se, kun se on mietoa?” No ei, pappa haukkui minut siltä istumalta, koska minun pitäisi tietää kaikesta tuotteista kaikki, mitä myyn. (Mitäpä tähän sitten vastaamaan..) Suutuspäissään antoi kumminkin vastauksen, että ks. olut on gluteenitonta. Tiedänpä seuraavan kerran..

3. Jos maksutilanteessa kortti ei menekkään läpi, aika moni on sanonut, että kyllä siellä tilillä pitäisi olla sitä katetta, kato nyt vielä uudestaan. Siis minähän näen jokaisen tilin saldon päätteeltäni 😀

4. Veikkausta ostettaessa tietty asiakaskunta kuvittelee, että heidän sanelemansa peli jää mieleeni ja varmistaessani peliä näpytellessäni, että tulee oikein, on tämäkin väärin.. “Etkö sinä kuunnellut ollenkaan” jne..

5. “pari askia sitä mun tupakkaa” Olen ehkä huono asiakaspalvelija, sillä kaikkien merkit eivät jää mieleen ja loukkaannutaan kun kysyn, että mitäs merkkiä ja kokoo se olikaan. (meillä käy kumminkin tuhannen asiakasta päivässä ja työvuorot ovat vaihtuvia)

6. Pakettien noutaminen, jotenkin osalla näiden noutajilla on käsitys, ettei heidän tarvitse jonottaa ollenkaan tai että paketit voidaan antaa suoraa ilman sen kummempia toimenpiteitä. Tai vastaavasti paketin palauttaminen, pari kertaa on paketti tuotu kassalle ja lähdetty pois, ennen kuin ollaan ehditty edes reagoimaan..

Tässä oli nyt muutamia ja lisääkin tapauksia on varmasti, mutta nämä ovat mieleenpainuvimpia. Tsemppiä kaikille kassoille 🙂

– KylläPitäisiTietää… –

14 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *