Lihatiski

Tässä muutamia tapauksia ison tavaratalon ruokaosastolta…

1. ”Leikkeletiskin kinkut ovat aivan liian isoja! Voitko halkaista ne kahtia?”. Haloo, eikö ihmiset enää omista puukkoja vai onko Heidän pikku kätensä aivan liian hienoja sotkettavaksi…?

2. ”Kyljykset ovat kamalan paksuja, tee minulle ohuempia”. Tekisin mielelläni, mutta sormeni ovat arvokkaampia kuin Sinun miellyttämisesi. Mutta älä ymmärrä sitä, vaan lähde toki nokka pystyssä pois kaupasta tuhisten nuorten uusavuttomuudesta.

3. ”Onko liha tuoretta?”. Ei ole, vaan se on ainakin 100 vuotta vanhaa. Mitä jos joskus vastaisin että ei ole… 🙂

4. ”Onko paikalla ketään, joka tietäisi asiasta paremmin?”. Itse olen 21-vuotias tyttö…

5. ”Joulukinkku oli pilalla, haluan korvausta”. Niin, kinkussahan se vika olikin ja varsinkin siinä ohjeessa, jonka Teille annoimme kinkun ostamisen yhteydessä…

6. ”Hmm, enpä haluakaan tätä naudan sisäfileepihvipakkausta, joka maksoi 50€ vaan laitan sen pakastealtaaseen”. Tosi kiva…

Jaa tämä tarina:

14 kommenttia

 1. Lillukka sanoo:

  Nyt on kyllä väärä ala vahvasti läsnä ja 4. vaikuttaa olevan ihan osuva kysymys.

  • Väärää alaa toki 😉 sanoo:

   En kyllä tiedä ketään, jota ei silloin tällöin ärsytä joku asia omassa työssään. Eli ollaanko me kaikki väärällä alalla, alasta riippumatta 😂

  • Aapeli sanoo:

   Nyt on kyllä idiotismi vahvasti läsnä, ja seksismi oli suosittua viimeksi 50-luvulla.

 2. Wallruss sanoo:

  Vanha työkaveri joskus saikin tarpeekseen asiakkaiden ainaisesta kyselystä ”Onko nää paistotuotteet millon paistettu?” Työkaveri vastasi: ”Tais olla viime viikon perjantaina, kun olin viimeksi paistovuorossa”. Ihmiset eivät taida käsittää, että paistopisteen tuotteilla myyntiaikaa on tasan se yksi päivä ja jos tulet kauppaan 5min avaamisen jälkeen ovat ne kyllä aikas tuoreita. Noh työkaveri selvensi tämän kuitenkin lopuksi asiakkaalle ja asiakas sai hyvät naurut, että oli jo oikeasti ehtinyt järkyttymään.
  Kai ihmiset ajattelevat, että myös liha makaa tiskillä vaikka hamaan tappiin asti jos kukaan ei sitä ajoissa osta.

  • Kauppiaat tunnetaan sanoo:

   Voi olla aihettakin kysyä. Mitä itse kauppiaita tunnen niin rehellisyys ei ole aina niitä päällimmäisiä ominaisuuksia eikä tuote vastaa aina sitä mahtavaa mainostusta. Itsekin on useampikin kauppias todennut että ei ne isot rahat tule hyvällä tuotteella vaan huonolla tuotteella ja isolla hinnalla.

   • L.A sanoo:

    Mitä hyötyä kysymisestä olisi tuossakaan tilanteessa? Jos kauppias on epärehellinen, miksi hän tai henkilökunta vastaisivat totuudenmukaisesti?

   • Juuh sanoo:

    Paistopistetuotteet ovat aina myynnissä vain yhden päivän. Omassa työpaikassani 20-21 aikana loput myydään pois -50%. Aamulla leipävastaava heittää eiliset helvettiin ja paistaa/sulattaa tilalle uudet. T. Keskolainen 4 vuotta

    • Naiivia lapsenuskoa sanoo:

     Juu kaikki kauppiaat ovat rehellisiä, sääntöjä noudatetaan aina. Kotimaiset tuotteet ovat aina oikeasti kotimaisia eikä niissäkään huijata. Joulupukkikin on olemassa. Se, että joku kauppias toimii oikein, ei todellakaan tarkoita sitä että kaikki toimivat oikein. Joka näin väittää, elää jossain ihme taikakuplassa jossai ei maailmasta ymmärretä yhtään mitään, tai sitten on itse niitä huijarikauppiaita jotka yrittää peitellä omia huijauksia.

 3. lilin sanoo:

  Jotenki jäi mietityttämään ainakin tuo kinkku kohta, mitä jos se kinkku oli pilalla niin ison lihakimpaleen sisälle ku ei kukaan nää..

 4. Tuula Keränen sanoo:

  Jäi vähän mietityttään varsinkin noi 1 ja 2 kohta, eiköhän kuuluis hyvään lihatiskinasiakaspalveluun puolittaa se kinkku ja tehdä ohkaisempia kyljyksiä. Oikeastaan ymmärrän vain tuon 6 kohdan josta vois purnata

 5. Ukko34 sanoo:

  Miten leikkeletiskillä myydään kinkkuja? Kuvittelisin et siellä myytäis leikkeleitä..

 6. J-P sanoo:

  Se, että työntekijä on 21 vuotias nainen ei kerro mitään siitä, että osaako hän hommansa vai ei. Hän voi olla juuri tullut töihin edellisenä päivänä tai tehnyt työtä yli 10 vuotta. Tämä on totta kaikkien työntekijöiden kohdalla. Ikä ja sukupuoli ei kerro työntekijän tiedoista yhtään mitään, joten sen mainitseminen on ihan turhaa.

  • L.A sanoo:

   21-vuotias ei ole voinut työskennellä yli 10 vuotta,ellei kauppa ole käyttänyt lapsityövoimaa 😉 mutta siinä olet oikeassa, että kokemusta voi löytyä. Työstä muutama vuosi ja mahdollisesti kotona on opetettu käsittelemään lihaa.

 7. Satu sanoo:

  Ja kymmeniä kertoja kysytty kysymys.. onko broilerit paistettu tänään ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *