Rouva, muitakin olisi jonossa…

Seurasin eilen pankin jonossa yhden aasin toimintaa. Rouva ~50 v. meni palvelukassalle nostamaan rahaa. Kesken tapahtuman rouvan puhelin soi, ja mitä tekee rouva? Alkaa puhua! Siinä kesken kaiken, tiskillä, sitä omaa puheluaan! Ja jonoa kertyy taakse… Pankkineiti yrittää vihjailla rouvalle, että hoitaisi asiansa loppuun, jotta hän pääsisi palvelemaan seuraavaa asiakasta, mutta rouva vain toteaan ”nyt on minun vuoroni vielä” ja jatkaa sitä henkilökohtaisen puhelunsa puhumista. Lopulta jonoa on niin paljon ja kassa niin kuuluvalla äänellä asiasta sanoo, että rouva sitten hetkeksi keskeyttää puhelunsa (ja on erittäin näreissään, kun pankkineiti kehtaakin hänelle huomautella), ottaa rahansa ja siirtyy penkille (edelleen siis pankin tiloissa) puhumaan puheluaan loppuun. Voi tsiisus! Aika kiukkuisia katseita sai rouva puoleensa, sillä tämä tapahtui keskellä päivää, juuri sopivasti ruokatuntien aikaan, ja varmaan aika moni asiakas oli kiireinen.

Jaa tämä tarina:

8 kommenttia

 1. Pentti sanoo:

  Jos itse olisin ollut tilanteessa rouvan takana, niin puhelin olisi lähtenyt kädestä ja pieni välitön palaute olisi satanut rouvan niskaan.

  • Emilia sanoo:

   Heh niin varmaan, suomalaiset vaan mulkoilee mutteivat sano mitään

  • Kristo sanoo:

   Jep, perusuhoilua, jonka takana on tyhjää. Netissä on hyvä esittää kovista kun todlelisuudessa olisit ollut ihan hipihiljaa siellä jonossa ja korkeintaan puhissut itseksesi.

 2. Hästägaasi sanoo:

  Jälleen tämä ”mihin sitä kiire on tässä valmiissa maailmassa”-mentaliteetti. Kaikilla on aikataulut ja niiden mukaan on mentävä! Tämä maailma ei ikinä ole niin valmis etteikö niitä tarvita, ei ikinä!

 3. Alte Gubbe sanoo:

  Mistäs tiedät että pankkineiti on neiti? Saattaa olla rouva, eronnut tai leski.
  Miksi ei voi käyttää muuta termiä kun 60-luvulla käytettiin?

 4. Putkimies sanoo:

  Kännykkäkulttuurin ihanuuksia. Nauttikaa nyt siitä, kun sellaista kerran halusitte.

  • Aapeli sanoo:

   Juu, mä halusin tavan esim. soittaa hätänumeroon keskellä metsää niin tarvittaessa, ja muutenkin tehokkaampaa viestintää. En että joku urpo pidättelee jonoja turhan puhelun takia.

 5. asfg sanoo:

  Juuri näiden urpojen takia tarvittaisiin pikakassoja, joilla asiointiaika olisi rajattu. Jos henkilö ei muuten poistu kassalta ajan täyttyessä, niin vartija hoitaa pois ja antaa samalla vähän koulutusta aikamääreiden noudattamisesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *