Lihatiskillä tapahtuu.

Lihatiskillä ihmetyttää muutama asia asiakkaissa:

1. Jos haluat siitä tiskistä jotain niin onko aivan pakko tökätä se sormi siihen lasiin kiinni  ja tehdä sormenjälkiä. Lapset monesti myös lääppivät koko lasin mennessään, mutta vanhemmat eivät kiellä. (ei muuten, mutta minähän ne lasit illalla pesen)

2. Vuoroa odottaessa nojaillaan lasitiskiin tai röhnötetään sen päällä.

3. Ei se oikeasti voi olla niin tarkkaa minkä pätkän mustaamakkaraa satut laatikosta saamaan. Kaikki ovat samaa tavaraa eikä rasvaprosenttikaan vaihtele makkaran värin mukaan.

4. Kun sinulta kysytään: ”mitä saisi olla?” Voisit myös kertoa osviittaa määrästä, ettei tarvitsisi sitä joka kerta erikseen kysyä. Esim:

M: Mitä saisi olla?

A: mustaamakkaraa

M: paljonko laitetaan

A: 3 pätkää. Se musta pätkä siitä oikealta. Ei kun minun oikealta. Ei sitä vaan se siitä sen vierestä (koko ajan sormi tökkii jälkiä lasiin, kun asiakas yrittää saada sen mustimman vähärasvaisimman mustanmakkaranpätkän).

Jaa tämä tarina:

7 kommenttia

 1. Epsome sanoo:

  Voiko työnsä tekemisestä valittaa? Ilmeisesti, työttömyys on aina vaihtoehto.
  Ei tarvitse valittaa että asiakkaat häiritsevät olemassaolollaan.

 2. Temmi sanoo:

  Nyt ollaan aika väärässä työssä.
  Jos kerran lasit pestään iltaisin, mitäs väliä sillä on onko siinä sormenjälkiä vai ei?

  Jos ei asiakaspalvelu kiinnosta niin vaihda alaa

  • Katja sanoo:

   Liittyyköhän mitenkään siihen, että seuraava asiakas sitten vattuilee likaisesta lasista sille samalle myyjällä. Ja jos itse peset kotisi ikkunat, niin eihän sua haittaa jos käyn täyttämässä se paskaisilla sormenjäljillä kun kuitenkin peset ne ikkunat.

  • Minttu sanoo:

   Jotkut palvelutiskilasit ovat sitten päin ilmakuoppia suunniteltuja niin, että kun aasiakas sitten röhnöttää sitä vasten, se pettää. Ja kun lasit vielä valitaan sisustukseen sopivaksi eikä käytännöllisiksi, niin on se sitten kiva kaivella asiakasta lasinpaloista ja makkaratkaan enää bioroskiin kelpaa, kun paikallinen joulu-ukko käy vähän röhnöttelemässä…
   Ja kauppahan sen tietysti maksaa. Aasikas kun ei voinut asiasta tietää edes 100 kiellon ja selityksen jälkeen.
   Ja mitä ihmettä sitä asiakaspalveluammatista luopumaan, jos tykkää alasta, mutta ei tykkää käytöstapojen puutteesta, sotkijoista ja vandalismista?!

 3. Megr sanoo:

  Minä ainakin pyydän grillikyljestä aina sen ohuimman ja tummimmaksi grillatun palan, koska siinä on eniten makua 🙂

 4. M sanoo:

  Lihatiskin asiakkaista 70% ovat niitä jotka odottavat vuoroaan vähintään 3-5 min. aivan tarjolla olevien tuotteiden ja hintakylttien edessä, mutta vasta myyjän sanoessa ”terve mitä saisi olla” alkaa se arpominen joka kestää ja kestää… Seuraava asiakas jonossa seuraa esimerkkiä eikä tee elettäkään edes pohtiakseen haluaako lohta vai meetvurstia. Sitten kummastellaan kun jonottaminen kestää ja aspa ei palvele nopeammin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *