Lounasravintola

Työskentelen lounasravintolassa, ja asiakkaamme koostuvat lähinnä suuresta määrästä toimistotyöntekijöitä, ja tarjoamme niin aamupalaa kuin lounasta.
Luulisi toimistotyöntekijöiden ymmärtävän kelloa ja sen kulkua, mutta ei.

Kesän jälkeen asiakkaat vaativat että lounaamme pitäisi alkaa puoli tuntia aikaisemmin, koska heillä on niin kova kiire. Siis kuka tulee töihin klo 9.00 ja vaatii saada lounasta heti klo. 10.00?
Ja kerta on niin kiire, pitääkö heti 9 jälkeen pamahtaa saliin kahville, istua se 45min sitä siemaillen, tulla n. tunnin päästä lounaalle, istua taas se tunti ja iltapäivälle uudestaan tunniksi kahville. Jos tuo on heidän mielestään kiirettä, voisin ilomielin vaihtaa keittiötyön heidän kanssaan päiväksi. Haluaisin nähdä ne hikikarpalot otsalla, kun vievät kokouskahvia pullineen 4 eri paikkaan samaan aikaan.
Aikaistimme lounasta vartin, eikä niitä valittajia näy kuin vasta kello 12 aikaan.

Yhdeksi perusvalittajaksi nimetty nainen sitten jaksaa joka päivä tulla valittamaan kuinka hänen nenäänsä sattuu keittiöstä tulevat hajut (meillä ilmavaihto täysin kunnossa niin salissa kuin keittiössä, eikä ketään muuta tunnun haittaavan.) ja samainen nainen jaksaa vähintään 3 kertaa viikossa valittaa ettei mikään ruoka sovellu hänelle (2 liharuokaa, kasvis- ja keittoruoat.) koska hän EI TYKKÄÄ siitätästäjatosta. Lähiseudulla sijaitsee n. 10 erilaista ravintolaa, ole hyvä ja valitse! Ja olemme myös sanoneet että laittaa vaikka sähköpostia aamulla, onko tulossa syömään ja mitä haluaa syödä, niin tekisimme hänelle siitä kelpoisen ruoan. Silti pamahtaa kesken lounaan kassalle ilmoittaen että unohti sähköpostin lähetyksen ja haluaisi silti syödä. Juu, toki onnistuu 5min.

Lounasta tarjoamme 2,5tuntia, mutta silti pari samaa naamaa jaksaa tulla puoli tuntia sulkemisen jälkeen kinuamaan, olisiko vielä mitään jäljellä ja miksi ei ole?
Ethän nyt kauppan oviakaan mene hakkaamaan puoli tuntia sulkemisen jälkeen, että haluaisit vielä shoppailla. Ja kuuroille korville menee kun yrittää selittää aukioloajat, tulevat taas uudestaan seuraavana päivänä.

Kerta meiltä vaativat joka suuntaan repeilyn, voisivat edes sitten kunnioittaa meidänkin aikatauluja.

Ai että kun tuli taas niin pahalle tuulelle tätä kirjoittaessa 😀 ja tämäkin vain jäävuoren huippu..

7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *