mä paistelen..

Paistopisteellä..

Odotan sopivaa hetkeä laittaa uutta pullaa hyllyyn, sillä en tahdo jäädä asiakkaiden jalkoihin ison kaappini kanssa. Sopivan hetken sattuessa yritän toimia ninjna lailla, nopeasti ja huomaamattomasti. Mutta mitä tapahtuukaan, yhden pellillisen kerkeän tiputtamaan hyllyyn kun asiakkaat hyökkäävät apinan raivolla noukkimaan juuri paistettua pullaa. Jo aikasemmin asioineet asiakkaat palaavat paistopisteelle jättäen pussinsa hyllyjen nurkkiin hakeakseen uutta pullaa. Eivätkö he tajua, että tuote on samaan satsia, mutta tulin vain täyttämään laaria..

Kun pääsen turvaan paistokarsinaani ja hetken katselen siinä kun asiakkaat tappelevat omistaan, huomaan että eräs keski-ikäinen mies ei käytä pihtejä. menen huomauttamaan kohteliaasti asiasta, että hei voisitko käyttää jatkossa pihtejä. Vastaukseksi saan “oo huo#a hiljaa”. Hämmentyneenä asiakkaan kommentista menen takahuoneeseen kokoamaan itseni. Jep, Hieno päivä tulossa. Vielä 6,5h työaikaa jäljellä..

Kirjoita kommentti

7 Kommenttia artikkelissa "mä paistelen.."

avatar
Järjestä:   uusin | vanhin | eniten ääniä
porttari
Vieras

Meillä annettiin porttari huorittelevalle asiakkaalle. kenenkään ei tarvitse kuunnella tuollaista töissä eikä muuallakaan.

Timon
Vieras

Jep jep, ei niissä omissa käsissä ole koskaan mitään vikaa… Kuinka monesti olen saanut kuulla, että “tästä varmaan otetaan itse kun ei ole ottimia” ja pihdit on siinä silmien tasolla vieressä. Ei hemmetti.

Myyjätär vain
Vieras

Ai että, ihanaa myös kun lapataan yhteen pussiin vähä sitä ja tätä, että saumat jo ratkee ja kassalla kysyt “montako piirakkaa jne?” vastaus: “enpä laskenu” (MILLÄ TE ASIAKKAAT LUULETTE MEIJÄN SITTEN VOIVAN HINNOITELLA TUOTTEET?!?)

..ja lattialle tippuneita tuotteita EI laiteta takaisin myyntitiskiin! Eikä mielellään niitäkään 10kpl pussinippuja mitä nyt vähän ylimääräisenä tuli pussitelineestä käteen, kiitos!

Blech
Vieras

Joskus olen aamuisin sattunut asioimaan kaupassa samaan aikaan kun mummot on lähteneet omille kauppa-asioilleen. Tällöin paistopisteillä näkee kun etenkin niitä karjalanpiirakoita hypistellään ja rämmitään käsin. Koko kasa tongitaan ja klähmitään läpikotaisin kunnes sieltä muutama mieleinen karjalanpiirakka lopulta löytyy.

Aina kyllä käyn huomauttamassa niin tylysti kun kehtaan: “Tuossa on pihdit niin ei tartte p*skaisilla sorkilla rämpiä jokaikistä perkeleen piirakka läpi!”

Mascewi
Vieras

ja se lämmin pulla kuitenkin ehtii jäähtyä kotimatkalla niin että se ehkä viisi minuuttia tuoreempi tekele ei paljoa eroa aiemmasta.

Jenni
Vieras

Ilmeisesti esim. Lidlissä pitäisi jonkun olla vahtimassa sitä(kin), että aikuiset ihmiset osaavat ottaa hyllystä pullaa! Hämmentävää.

AvP
Vieras

Huorittelevia asiakkaita saisi leipoa lättyyn.

wpDiscuz