Miehet tavaratalossa

Olin muutama vuosi sitten jouluapulaisena tavaratalossa. Toimeeni kuului kassa ja sovituksen valvonta. Juuri ennen aattoa olin valvomassa sovituksessa, kun luokseni tuli miesasiakas:

Mies: ”Tarttis saada vaimolle tissiliivit.”

Minä: ”Selvä. Oliko jotkut tietyn malliset mielessä? Entäs koko?”

Mies vilkaisee tuumivasti rintojani: ”No, suurin piirtein samankokoset ku sulla.”

Hymyilin miehelle ja totesin: ”Minäpä soitan alusvaateosaston myyjälle niin hän tulee auttamaan teitä, niin ehkä löydätte suurin piirtein oikean kokoiset.”

———————————–

Toisella kertaa olin kassalla. Kovan pakkasen takia pitkät kalsarit menivät hyvin kaupaksi. Kerran vanhempi mies tuli kassalle, iski kalsarit pöytään ja tokaisi kovaan ääneen ”Rumempaa ei löytynyt!”. Katsahdin häneen hämilläni ja mies alkoi änkyttää ”Ei ku nää housut…”.

Jaa tämä tarina:

9 kommenttia

 1. Cassie sanoo:

  Mää muistan tän! 😀 Sitä mä en kyllä tajua, millaiset miehet ostaa naisille alusvaatteita.

  • Timon sanoo:

   Miksi ei? Tosin sen koon voi kysyä siltä vaimokkeelta tai tarkistaa liiveistä, jos yllätyslahjan haluaa antaa… Tosin tuskin kaikilla miehillä näin pitkälle riittää suunnittelukyky.

   • Hmm sanoo:

    Liivit on sellaisia, että niistä vain harva istuu kunnolla, vaikka koko olisi oikea. Ne pitäisi aina sovittaa itse ja mieluiten asiantuntevan myyjän kanssa.

   • Nainen92 sanoo:

    Ite en ainakaan haluaisi rintaliivejä lahjaksi! Ne on pakko sovittaa ennen ostoa, koko ei takaa että olisivat hyvät. Eikä niitä voi edes palauttaa..

  • Epänormaalia(ko?) sanoo:

   Kerropa, Cassie, onko sitten yhtä epänormaalia naisen ostaa miehelle näitä kyseisenlaisia pukineita, ja jos ei ole, niin tällöin olisi mukava tietää, miksi ei.

   • Emu sanoo:

    Miesten boxereita ei osteta miehen peniksen koon tai muodon mukaan, kun taas naisten rintaliivit ei eri merkeissä ihan eri kokosia ja muotoisia. Joten vastaten kysymykseesi niin nainen voi ostaa miehelleen boxereita, mutta mies ei naiselle rintaliivejä!

 2. Veijo Esso sanoo:

  Missä se aasi oli?

 3. foo sanoo:

  Eikös tuota voida pitää jo seksuaalisena ahdisteluna?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *