Miksi kutsutaan sellaista naismyyjää, joka ei myy humalaiselle lisää olutta?

Lähikaupan asiakaskunnasta leijonanosa tuntui olevan juoppoja tai narkkareita. Ehkä ei, mutta kyseiset tyypit aiheuttivat päivittäin niin paljon harmia, että mukavammat asiakkaat jäivät jalkoihin. Oli juoksukaljaa, uhkailuja ja eritteitä.

Eräs setä veti kuitenkin elämäni legendaarisimmat kilarit. En suostunut myymään herralle olutta, sillä hän oli jo niin tenuissa, ettei tahtonut pysyä pystyssä. Kun kohteliaasti kerroin asian laidan, herralla kilahti. ”VIT#N H#ORA! MÄ SOITAN POLIISIT!” Räjähdin nauramaan ja kerroin sedälle, että pliis soita.

Muiden asiakkaiden ja omaksi pettymykseksi poliiseja ei soitettukaan paikalle.. 🙁

Jaa tämä tarina:

6 kommenttia

 1. Hästägaasi sanoo:

  ”VIT#N H#ORA! MÄ SOITAN POLIISIT!”

  Ja sanot mitä? H#ora ei suostu myymään olutta koska olet liian humalassa? No, kun promille nousee niin samassa suhteessa nousee ideatkin…

  Mutta mikä olisi ollut sedän mukaan rikosnimike jos Maija olisi sittenkin tullut pihaan? 😉

  • Tandefeldt. sanoo:

   Ainakin kunnianloukkaus ja perätön ilmianto (siis juurikin aasille). Siitä sitten yrittämään kun loput asiakkaat todistavat oikeudessa kyseistä juoppoa vastaan 😀

 2. skinkki sanoo:

  Viime viikolla taas yksi välkky humalassa, vielä kaverinsa kanssa oli ja kehuivat kovasti pikkujouluja olevansa viettämässä. Neljä olutta oisivat ostaneet parin suklaarasian lisäksi, mutta herrojen kunto ei ollut sellainen, että olutta olisi voinut myydä. Kerrottuani asian, toinen otti sen ihan ok ja sanoi, että ostetaan suklaat silti. Perässä tuleva kaveri, joka oli maksumiehenä, alkoi ”uhkailla” valituksen tekemisellä ja ihmetteli isoon ääneen, että on se kumma ku Alkossa myivät viinaa, mutta täällä ei ees muutamaa olutta (tosi uskottavaa juu…tai sitten se viina oli jo juotu). Kuittia tarjotessa vastaus oli, että työnnä se vaikka p*rseesees. Siinä vaiheessa toivotin iloisesti mukavaa päivän jatkoa ja keskityin seuraavaan asiakkaaseen. Jotain ne aukoivat päätään vielä siinä, mutta en kuunnellut enää.
  Pari kertaa tämä asiakas on käynyt selvinkin päin ja aika punaiseksi menee aina kun huomaa, että olen kassalla. Kassan vikahan se on, että asiakas on juonut itsensä humalaan…

 3. Nakke3 sanoo:

  Hei otsikon laatija! Klikinsäästäjällä olis sulle vähän asiaa! :=)

  • Extinction for Mankind sanoo:

   Pelle! Et osaa lukea sitten yhtään. Otsikko kysyy ”Miksi kutsutaan sellaista myyjää…?” Ja vastaus löytyy tekstistä. Tunhe klikinsäästäjä siis harmonikkaasi ja mee vinkuu muualle.

 4. Emmi sanoo:

  Tää oli hauska! Saan paljon lohtua näistä jutuista kun kuulee etten ole todellakaan ainoa jonka työ on välillä ihan kamalaa. Tsemppiä sinne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *