Miesasiakkaat + nuori kassaneiti

Olen parikymppinen kassaneito, joka työskentelee pienen paikkakunnan ruokakaupan kassalla. Tutuiksi tulleet vakioasiakkaat (keski-ikäiset miehet, välillä myös nuoremmat) keksivät, että kassa on sopiva henkilö elämänkumppaniksi, tai edes rakastajattareksi. Kaikki iskuyritykset on jo kuultu: ”tule grillibileisiini. osoite on …” ”hymyile vähän, sulla on niin nätti toi hymy” Myös paikallisessa baarissa on kuultu, kuinka upea olen: hyvä perse ja nätit hiukset jne.. Etsitään jopa käsiin nimikyltin perusteella facebookista. Tai onpa jopa kerran eräs mennyt niin pitkälle, että selvitti numeron enirosta, vaikka oli jo kassalla saanut aiemmin ystävälliset ja asialliset pakit. Kerran kassalle saapui vakioasiakas. Hän alkoi kiskoa housujaan ylemmäs ja ihmetteli, että mitähän hänen kalsareihinsa oli sujahtanut. Kysyi sen jälkeen, onko tämä tuttu tunne, ja pervosti hymyillen lisäsi vielä sujahtaako kalsareihini ikinä mitään. Yritin pysyä asiallisena ja totesin tyynesti, etten käytä kalsareita. Vähän hämmentää muutenkin, että vuosien varrelta tutuiksi tulleet asiakkaat: hiljaiset, varatut perheenisät, alkavat flirttailla heti, kun vaimo ei ole paikalla ja ehdottelevat luonnossa maksamista. takahuoneeseen siirtymistä yms… Tätä tapahtuu myös heidän omien lastensa läsnä ollessa. Toisaalta, onhan se piristävää kuulla harmaan arjen keskellä keski-ikäiseltä mieheltä, että minussa on eläimellistä vetovoimaa ja sen jälkeen seuraavana päivänä ihmetellä vaimon happamia mulkoiluja. ;D

Jaa tämä tarina:

6 kommenttia

 1. Pervotukot sanoo:

  Vanhat ukot on oksettavia kun jahtaa nuoria naisia, luulevat olevansa hauskoja

 2. Voi hyvänen aika sanoo:

  Olen kassatäti : melkein viiskymppinen, reippaasti ylipainoinen,sormukset nimettömässä, peilin mukaan rupsahtanut. Ja mitä tekee ukko-aasikkaat? Luulevat olevansa päiväni pelastus esittämällä niin hidalgoa, sänkyehdotuksia, luonnossa maksamista. ” Heh heh, onko sulla antaa takasin suuresta… Voi ällötys!

 3. Huoh sanoo:

  Miehet ovat yksinkertaisia elämänmuotoja, joille aivot on vahingossa asetettu heidän sukuelimiinsä. Säälittävää ja noloa käytöstä kaikilla tässä kirjoituksessa. Pitäisi olla laki, joka sakottaa miehiä ahdistavasta käytöksestä.

  • mortti sanoo:

   Ja sama laki sitten koskemaan niitä känniääliö naisia jotka alkavat ehdotella pokelle/poliisille/taksikuskille jne. eikös vaan? 😉

 4. Kirsikka sanoo:

  Itse myös välillä kassalla työskentelen ja juurikin tuo.. jotkut miehet ei osaa käyttäytyä.
  Miksi se kassaneiti on helppo ”uhri” jolle voi laukoa jotain pervoa tai vihjailevaa.
  Itse olen meikkaava ja ulkoisesta olemuksestaa huolehtiva nainen ja kehuja ja lässytyksiä tulee. Onneksi on paksu nahka kasvanut vuosien saatossa eikä lirkuttelut säikäytä.
  Takaisinkin saatan napauttaa jos alkaa aasiakas puhumaa liian outoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *