Missä muovikassi?

Jonkinlaista loogisen ajattelun puutetta on sellaisilla asiakkailla, jotka iskevät tyhjän muovikassin ensimmäisenä liukuhihnalle ja siihen päälle latovat kaikki ostoksensa. Ja sitten he vaativat sen muovikassin ensimmäisenä sieltä alta, jotta pääsevät pakkaamaan ostoksiaan sillä aikaa, kun minä vetelen niitä skannerin läpi. Tai sitten he odottavat siinä typerän näköisenä jolleivat pyydä sitä tai minä en sitä sieltä heti saa. Ja ihan kun se ois mun vika!!! Tai kumppani huutaa pakkauspuolelta, että ota muovikassi ja lopulta huomataankin kasseja olevan kaksi, kun ei olla huomattu että alle meni jo yksi…

Jaa tämä tarina:

9 kommenttia

 1. Epsome sanoo:

  Eikös se kassi kuitenkin mene kassan läpi ensimmäisten joukossa, kun on ensimmäiseksi hihnalle laitettu. Olipa muuta ostosta päällä tai ei.
  Loogisen ajattelun puute on aloitushajatelmassa hyvin todettavissa.

  • Mari sanoo:

   Lainaus: …”iskevät tyhjän muovikassin ensimmäisenä liukuhihnalle ja siihen PÄÄLLE latovat kaikki ostoksensa.”
   Mitenkä sen kassin saa ekana jos siinä on iso kasa tavaraa päälle ladottuna? Ja voin sanoa että yhden muovikassin päälle saa kasattua aikamoisen paljon tavaraa, niin että jos lähdet sitä alta repimään, niin repeää kassi + kaatuu ostokset ties minne.

  • Ruttotohtori sanoo:

   Tuliko mieleen sellainen tilanne, että kyseisen henkilön edessä on joku muu? Hyvinhän siinä kerkeää kasata tavaraa pussin päälle kun edellisen asiakkaan kamoja vielä skannaillaan.

  • Ponthas sanoo:

   Ihme kehari toi Epsome

  • HyväJumala sanoo:

   Luetunymmärtämisen puute on myös viestissäsi hyvin todettavissa.

  • Tero sanoo:

   Ei herranjestas epsome. Opettele ajattelemaan

 2. Kassaneito sanoo:

  Sen muovikassin vois tosiaan laittaa siihen keulille ostosten PÄÄLLE tai vaikka ihan vaihtoehtoisesti (ainakin meidän kaupassa) pitää omissa käsissään ja ilmoittaa ystävällisesti kassahenkilölle, kuinka monta kassia hänellä siinä on aikomuksena ostaa…

 3. Rastas sanoo:

  Sama näillä, jotka latoo hihnalle kahdensadan ruokaostoksilla ja heittää sen pussin sinne ihan viimeiseksi. ”Annatko sen pussin nyt hei sieltä?!” No kuule, heti kun yletän.

 4. Hohhoijaa sanoo:

  Ei sitä hel-vetin pussia tarvitse laittaa hihnalle OLLENKAAN. Ihan riittää että ilmoittaa montako ostaa. D*rkat. :’D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *