Missä muovikassi?

Jonkinlaista loogisen ajattelun puutetta on sellaisilla asiakkailla, jotka iskevät tyhjän muovikassin ensimmäisenä liukuhihnalle ja siihen päälle latovat kaikki ostoksensa. Ja sitten he vaativat sen muovikassin ensimmäisenä sieltä alta, jotta pääsevät pakkaamaan ostoksiaan sillä aikaa, kun minä vetelen niitä skannerin läpi. Tai sitten he odottavat siinä typerän näköisenä jolleivat pyydä sitä tai minä en sitä sieltä heti saa. Ja ihan kun se ois mun vika!!! Tai kumppani huutaa pakkauspuolelta, että ota muovikassi ja lopulta huomataankin kasseja olevan kaksi, kun ei olla huomattu että alle meni jo yksi…

Kirjoita kommentti

4 Kommenttia artikkelissa "Missä muovikassi?"

avatar
Järjestä:   uusin | vanhin | eniten ääniä
Epsome
Vieras

Eikös se kassi kuitenkin mene kassan läpi ensimmäisten joukossa, kun on ensimmäiseksi hihnalle laitettu. Olipa muuta ostosta päällä tai ei.
Loogisen ajattelun puute on aloitushajatelmassa hyvin todettavissa.

Ruttotohtori
Vieras

Tuliko mieleen sellainen tilanne, että kyseisen henkilön edessä on joku muu? Hyvinhän siinä kerkeää kasata tavaraa pussin päälle kun edellisen asiakkaan kamoja vielä skannaillaan.

Tero
Vieras

Ei herranjestas epsome. Opettele ajattelemaan

Rastas
Vieras

Sama näillä, jotka latoo hihnalle kahdensadan ruokaostoksilla ja heittää sen pussin sinne ihan viimeiseksi. “Annatko sen pussin nyt hei sieltä?!” No kuule, heti kun yletän.

wpDiscuz